<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
知知而知之,不知而無之。
今日去邊度玩先
大邪神 發表於 2011-1-22 10:49 AM
先去TW , 再入TKO家訪
未知咖, 睇吓呀蛇頭邊度放低佢地落船啦~
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:21 PM
揸住架私人飛機飛到邊咪去邊..
和諧公平從無準則, 每個人天秤不一, 何謂公何謂平?  
既無絕對一致, 分歧一定存在, 又怎能和怎能諧?

世上大多人都只會自重身價喻比管仲, 娓娓而談誠心真意嘅只屬少數, 虛心融研嘅就更加少之又少; 試問又點可能 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:12 PM
"道德經"
之前我讀過
d228216 發表於 2011-1-22 01:23 PM
家訪
教師D
嗰電話又可以細成咁

Triangel 發表於 2011-1-22 10:56
好耐咖喇, 之前有好多款出過, 不過九成都係大陸機, 其他都係台灣同日本機; 但係質素就好一般, 尤其大陸機, 平就超平, 千零蚊左右, 但玩一個星期就bye bye 咖喇;  台灣就好d, 二三千左右, 不過就唔係咁多款, 可以玩耐dd, 但都係唔耐用; 日本就只出過一兩隻, docomo cdma, 無得用card 要build in network, 四千零蚊啦, 質素幾好但係唔user friendy; 所以LG 呢隻我覺得都幾得, 啱我呢d 懶人~
d228216 發表於 2011-1-22 13:23
家訪? 你轉咗做社工咩?
去女仔屋企家訪咋?
揸住架私人飛機飛到邊咪去邊..
d228216 發表於 2011-1-22 13:28
打我就有隻!
"道德經"
之前我讀過
自由神 發表於 2011-1-22 13:28
咁就讀多次啦, 証明你無學以致用咯~
鬼畜嗰隻~
有冇諗住等佢十八九年然後追左佢?
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3544662&ptid=206102]Triangel 發表於 2011-1-22 11:19[/url]
實過唔到外父果關啦
大邪神 發表於 2011-1-22 11:32
我無所謂呀!
但係我又唔知我個仔接唔接受到同性戀喎.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。