<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
家訪? 你轉咗做社工咩?
去女仔屋企家訪咋?
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:37 PM
果啲唔係叫爆"訪"咩
失去自由邪神回歸
呢句真,世上無邊個可以做到個平衡, 所以通常都係由父親扮train到佢死, 然後再由母錫到佢"loan", 或調轉

對白設計:"媽呀!我就黎比老豆打死左啦,你快d同我打番佢,快d快d," 跟住大皇個patpat就比雄覇打到開 ...
Triangel 發表於 2011-1-22 11:35
跟住應該係雄霸同小魔怪講: "等你地呀媽我去完醫院敷藥先啦, 我返嚟會救你地咖喇........"
咁就讀多次啦, 証明你無學以致用咯~
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:38 PM
果本野睇一獲睇好耐,,,,
失去自由邪神回歸
果啲唔係叫爆"訪"咩
大邪神 發表於 2011-1-22 13:44
不過唔知係佢比人爆定係佢爆人喇~
我無所謂呀!
但係我又唔知我個仔接唔接受到同性戀喎.......
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:41 PM
我頂,到我有所謂。
失去自由邪神回歸
果本野睇一獲睇好耐,,,,
大邪神 發表於 2011-1-22 13:47
其實幾有趣咖, 當"哈利波特"咁睇物得咯~
不過唔知係佢比人爆定係佢爆人喇~
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:48 PM
俾人爆咁大濟
失去自由邪神回歸
我頂,到我有所謂。
大邪神 發表於 2011-1-22 13:49
又係你兩隻嘢講嘅, 依家又扭花, 係咪玩弄我個仔嘅感情先!?
咁呢家嘢好互動咖嘛, 都要雙方配合嘅, 所以都唔係好大鑊啫...........除非對方係黑鬼啦~
其實幾有趣咖, 當"哈利波特"咁睇物得咯~
BOYDWAN 發表於 2011-1-22 01:49 PM
老老實實,俾我諫,一定睇道德經都唔睇蝦你老實
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。