<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
拿!警告係唔會令你禁言嫁可。
除非你俾人警告過五次咁多啦,,,,

因為你用左"黃狗"
我知佢係有名既癲狗,但直接用"黃狗"太唔禮貌咁解。

我仲以經諗住只係警告你就算,,,點知你個底咁花,,, ...
大邪神 發表於 2011-1-24 10:38 PM
e_e岩岩msn我 , 話估唔到佢係因為黃大丐幫幫主 , 搞到比人禁言 ...
(我唸 , 黃姓丐幫幫主 ... 咪即係黃蓉???)
e_e岩岩msn我 , 話估唔到佢係因為黃大丐幫幫主 , 搞到比人禁言 ...
(我唸 , 黃姓丐幫幫主 ... 咪即係黃蓉???)
迦樓羅女王 發表於 2011-1-24 10:48 PM
重申你只係被警告。
要怪就怪你原來係假釋期。
失去自由邪神回歸
全面封鎖
無意嫁我
咩警告四次會禁言架???
佢係岩岩放監 ... 會唔會有關係???
迦樓羅女王 發表於 2011-1-24 10:32 PM
哈哈哈.....乜玩到禁大煲...俾仁封艇...
呢度班版主好殘忍呀!
哈哈哈.....乜玩到禁大煲...俾仁封艇...
vv1668vv 發表於 2011-1-25 12:44 AM
佢自己之前衰左咁多次
我俾張牛肉乾炸,佢都要通櫃啦...
呢度班版主好殘忍呀!
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 12:45 AM
你教嫁
咁嚟屈!? 我淨係教你多d 搵女會員"培訓"之嘛.........如果有嘅話~
佢自己之前衰左咁多次
我俾張牛肉乾炸,佢都要通櫃啦...
自由神 發表於 2011-1-25 12:48 AM

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。