<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
包你人見人走呀~
你估好易做呀, 又要識氹住d 女仔又要忍得住仲要試鐘呢?
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 02:18 AM
試鐘
失去自由邪神回歸
你有機生女呀,等仔溝啦卦
大邪神 發表於 2011-1-25 02:14
一樣嘅啫~ 女就幾大都等件長楂期貨先受溝啦~
腦殘都有走?
失去自由邪神回歸

就快2:30啦
一樣嘅啫~ 女就幾大都等件長楂期貨先受溝啦~
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 02:22 AM
精明老豆
失去自由邪神回歸
有你講嗰四C 再加呢樣就真係溝完再通喇~
X2晚安康哥,哥哥
失去自由邪神回歸
嗰陣識個一級馬伕, 手上嗰班女全部一級貨色 (唔係北妹, 兼職本地同外國嗰d ), 佢淨係抽介紹費已經月入過30個; 但係佢話真係好辛苦, 又要親自試d 女仔得唔得, 講嘢有無水準, 架生掂唔掂, 好多好多, 仲要教佢地點做去冧d 老細.........唔同一般嗰d 教行貨嘢嘅就算; 所以好多時侯佢介紹嗰d 女都係比d 老細包月咁計, 似金絲雀多d~
X2晚安康哥,哥哥
大邪神 發表於 2011-1-25 02:25
X3
大家早d 瞓啦, good night~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。