<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
車! 連我都中計添~
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 11:50 AM
中伏啦你。
失去自由邪神回歸
聽落佢夠料佢做coo!!!
睇黎偏既錢好好搵咼,,,,
不過我應該唔多適合。

你呢個解釋不能接受呀我!
大邪神 發表於 2011-1-25 13:46
呢個世界臥虎藏龍, 好多時侯有d 人睇落份職業唔起眼, 但係論實力論搵錢能力分分鐘可以上福布斯咖, 禾旱冚珍珠吖嘛~
不過有d 路唔係人人可以行嘅, 都係嗰句, 知就算lu~

吓!? 我咁醜人地唔肯請都講埋比你知, 你都話不能接受?!
咁...........我話我睇報紙睇返嚟咁又會唔會好d 呢?
等我仲跳返上床, 益咗隻雄霸添........
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 02:51 PM
呢個世界臥虎藏龍, 好多時侯有d 人睇落份職業唔起眼, 但係論實力論搵錢能力分分鐘可以上福布斯咖, 禾旱冚珍珠吖嘛~
不過有d 路唔係人人可以行嘅, 都係嗰句, 知就算lu~

吓!? 我咁醜人地唔肯請都講埋比 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 02:49 PM
呢個世界真係天外有天,人外有人既。
我從來都認為真正有料人地唔知,好過人地認為你有料不過事實自己無。

你認左佢啦,呢度人少少
失去自由邪神回歸
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 02:51 PM
我真係訓左
失去自由邪神回歸
呢個世界真係天外有天,人外有人既。
我從來都認為真正有料人地唔知,好過人地認為你有料不過事實自己無

你認左佢啦,呢度人少少
大邪神 發表於 2011-1-25 03:47 PM
me
我好啲,內心無錢,口袋亦無錢
失去自由邪神回歸
如果做d 三流馬伕嘅話就真係諗都無謂諗喇~ 不過行行出狀元, 要做一級馬伕真係唔容易, 上至天文地理下至賭波飲嘢都非常精通, 等如一個出色嘅PR 咁款, 如果唔係又點令到d 客信得過佢同佢交心 (真係出去食飯, 船P  ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-25 12:03 PM
咁有無印度貨 泰國貨 俄國貨先 , 有就留低連絡佢既方法 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。