<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態情侶虐狗!!! 已起底!
返回列表 回復 發帖

變態情侶虐狗!!! 已起底!

好心佢地就唔好養狗啦!!
, a# E. Y; G, N" j" x9 V有冇辦法可以告佢地架!??   
% [( B9 ~* V# L, F( S2 b
& g8 k/ }- ]/ m  rhttp://alturl.com/7u6uq  (段片o係最底); i* v+ y0 c, k1 e
8 X8 ^2 h, N  ?: x
人渣,對自己隻寵物都可以咁殘忍,死變態
呢條友正pk...
8 f% ~6 J* i7 Q! g我希望小狗狗可以換個新主人, 盡快逃離魔掌..... 3 e; \6 ~& C, z
/ h7 N3 |( d( f) ^9 B
我發現我自己 對果d 打狗人士、打狗的手、打狗的工具都無咩好感
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
好心佢地就唔好養狗啦!!
2 x! o5 n+ s7 _0 g- b2 h2 L( L7 k有冇辦法可以告佢地架!??   
. ?# C" `. f7 b5 X
  `9 ^+ G% X& G/ }http://alturl.com/7u6uq  (段片o係最底)
0 R" r+ v% |; ~5 r2 f( x
$ U3 V- H' m/ J+ }0 z1804304! w; B# }+ }* X1 N8 ^
lollypod 發表於 2011-1-25 08:11 PM
* f" D; P1 K& s% K. J

3 j0 ^8 a# \( J  G! }) \
7 t6 r/ [5 c9 BD野有報應既,實有好多人跟距!
我發現我自己 對果d 打狗人士、打狗的手、打狗的工具都無咩好感6 U  l4 Z, q/ K6 b
hamsubboy 發表於 2011-1-25 10:25 PM
- {4 b/ I2 U9 d& N* X
! X9 ~' |8 n  x" j$ [做人要有愛心,
' A# o) ^1 k/ P' a2 P( e9 Z% X打狗係last resort,
  B6 W2 R3 o4 i4 N5 g# o1 G( w非逼不得已,唔應該出手,1 ~6 h% a  W6 y9 Y' B
係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
2 V2 T. a6 T. u/ k) }5 {! \& J4 r  k: W1 [2 ]
做人要有愛心,
1 P0 c* {5 W- o打狗係last resort,( p& [% j: Z3 Q/ Q( F2 i. s2 F
非逼不得已,唔應該出手,
! C6 n/ L! A6 _- M) y! x係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
+ n7 c# E0 o  [+ Hinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
8 N8 A! N7 J. z1 r: |) U8 ~
2 y8 _! ^, @4 k, Q
1 J1 U+ N' ?1 f, \! T# K# A3 ~( K
- N2 v! b3 }" b, w% d' u; E/ E" f做人要有愛心,
6 x- {9 }/ K; |5 E; Q打狗係last resort,4 j4 l" g- A7 A; u0 H/ O: L8 m
非逼不得已,唔應該出手,2 V) R2 l  m! @
係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
) n" u( p/ s# e# G" i8 Xinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
% O' A; C& h- P/ C- `  l$ a8 M! J' s8 \$ {, p$ w
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
有d「狗似人」天生犯賤(本版已有幾隻), 每日唔撚俾人打過唔撚開心,對住呢幾隻發瘟狗, 我支打狗棒點可以唔出手?
真係好過份..隻狗仔甘得意...甘都忍心...個男既唔駛講..個女既仲過份
& T% ^' f6 p( p% K+ d

& b. T7 y( h$ L6 ]& }做人要有愛心,0 Q( k8 n0 _- V6 t
打狗係last resort,
6 k) c4 U2 m2 v/ V- H- s/ k! y非逼不得已,唔應該出手,
: s; e! a. c, o係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
1 D9 Z" u3 c5 y1 Uinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
7 n) J- J" x. k/ `$ I. b, H7 m% M
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態情侶虐狗!!! 已起底!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。