<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態情侶虐狗!!! 已起底!
返回列表 回復 發帖

變態情侶虐狗!!! 已起底!

好心佢地就唔好養狗啦!!
" u, J. {8 w5 q$ ]2 y/ v; o有冇辦法可以告佢地架!??   
0 q9 H3 B& I$ Z2 O" y# W
2 }7 \4 @5 j3 r0 |: ihttp://alturl.com/7u6uq  (段片o係最底)
: U0 C$ j7 }0 ]6 }( n  n0 ]1 u" h3 D
人渣,對自己隻寵物都可以咁殘忍,死變態
呢條友正pk... ; q" ^6 A- K, a& C* y2 X+ E! j
我希望小狗狗可以換個新主人, 盡快逃離魔掌.....
9 h+ m/ n0 d+ m2 }5 D
( P4 S- m( E! m" D我發現我自己 對果d 打狗人士、打狗的手、打狗的工具都無咩好感
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
好心佢地就唔好養狗啦!!
" C" E4 O9 \$ r) ?* T有冇辦法可以告佢地架!??   ( {; [+ e, m9 p: p8 U' E1 c% e
2 z% y7 d. F" Y' [
http://alturl.com/7u6uq  (段片o係最底)
1 y2 E* F; Y1 ~6 s+ g" d( A& y% l; R- }8 H( `8 b0 [% y9 B9 E
1804304' W+ c) F% y, N5 x
lollypod 發表於 2011-1-25 08:11 PM
; N; J/ V7 e2 _/ F& O% y/ H

3 o0 ]/ H8 @3 y- z7 ~  P: }. U5 S# {& W
D野有報應既,實有好多人跟距!
我發現我自己 對果d 打狗人士、打狗的手、打狗的工具都無咩好感. ]3 R) P0 b3 P7 }5 D
hamsubboy 發表於 2011-1-25 10:25 PM
1 w6 i/ `/ {) s4 P
. q, c- q# T" u5 B5 c8 @做人要有愛心,3 {  _' x4 i4 d
打狗係last resort,$ _" @2 i, v! o) r; E2 Z# x, B
非逼不得已,唔應該出手,
, k9 h' P% }+ G係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
* U/ g8 m3 O' t/ B4 _8 y
8 R+ o* X" N) d做人要有愛心,
; Z! T8 `* x& H; N打狗係last resort,/ {# T) {3 R# U; s* u( m$ h0 i5 I
非逼不得已,唔應該出手,6 q  Z8 C4 D& ]$ E
係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
9 U4 G& F  r, a6 r! rinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
' e$ b# \( q' b  V5 ~( y, q0 Q7 U6 V  H5 M) m5 K  H% I
' x# N9 w/ n! y# d8 z$ {
* |+ G4 a8 J+ O. C5 h
做人要有愛心,
2 f& c% @5 e9 \1 E' \打狗係last resort,; T$ Q6 p3 N9 M% o
非逼不得已,唔應該出手,+ \7 g- ~, v  g; A2 ], Q, G
係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
) M, {4 {& W5 _' f. {+ rinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
- u  `3 [1 I/ r8 n% ~- I
: l1 j' R( Z4 K3 T! }" i
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
有d「狗似人」天生犯賤(本版已有幾隻), 每日唔撚俾人打過唔撚開心,對住呢幾隻發瘟狗, 我支打狗棒點可以唔出手?
真係好過份..隻狗仔甘得意...甘都忍心...個男既唔駛講..個女既仲過份
7 z: r" t8 |, V, G0 J  r

& M. U( n  k' `1 L4 D% q) w做人要有愛心,
1 Y/ v! ]- E5 j$ l' {打狗係last resort,
  l4 o0 H1 f9 l, u6 x非逼不得已,唔應該出手,
/ t" Y2 T# ~- e係又打唔係又打o既打壞,當然就另作別論
4 ?' T5 D% P. ^# D# q  i- vinfjlam 發表於 2011-1-25 10:59 PM
: X+ K: D/ T0 b+ I# C* x
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態情侶虐狗!!! 已起底!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。