<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我信!!

阿嫂都唔信啦
大邪神 發表於 2011-1-28 23:11
傻豬嚟嘅, Ruby 點會唔信喎? 佢已經睇緊我點答你喇賢仔~
雖然你叫我唔好講, 但係我又無理由唔同我老婆講咖, 既然成件事你又清楚過我, 我又淨係知一部份, 不如你講晒比Ruby 知啦~
又唔駛講到咁誇張.......試吓啫~
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:17 PM
第日要過番兩招,俾黎用黎見工
失去自由邪神回歸
大話精
(0.186-0.149)*1200000=$44,400
小小康 發表於 2011-1-28 23:13
咪計咁足啦~ 都係損吖嘛~
咁可以租間屋俾看護住喺隔離stand by
小小康 發表於 2011-1-28 23:17
都未嘗唔係好方法喎.......同雄霸商量吓都好!
老友記你真抵錫~
傻豬嚟嘅, Ruby 點會唔信喎? 佢已經睇緊我點答你喇賢仔~
雖然你叫我唔好講, 但係我又無理由唔同我老婆講咖, 既然成件事你又清楚過我, 我又淨係知一部份, 不如你講晒比Ruby 知啦~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:20 PM
唔得嫁!唔可以話俾ruby知甘生中意男人嫁
失去自由邪神回歸
電視有教煲煲滾水......深呼吸........跟住咁就生咗
小小康 發表於 2011-1-28 23:20
係咪真咖!?
咁煲完煲滾水之後用嚟做咩?   唔通淥杯麵?
我仲要深呼吸咖......?   咁我要練多d 喇
都未嘗唔係好方法喎.......同雄霸商量吓都好!
老友記你真抵錫~
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:25 PM

有事起上嚟,等人求助,就算幾分鐘都好似好耐咁
隊冧佢個價物得咯, 駛乜又屎蜢又放火喎~
你pm 你本身個set target 同對方嘅出價位比我啦兄弟.
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:07 PM
錢事少, 只喺谷九住, 我要打九佢呀 0.161走咗90幾萬股啦今日, 追唔返了
你去好遠地方跑嫁咩?
海旁姐下話,,,,
會聽到:你咪炸暈呀!秘密係咩,快啲講!
大邪神 發表於 2011-1-28 23:20
係就係跑海旁, 紅磡去到尖沙咀啫, 跑幾轉都唔係好耐........但係驚有乜突發事我趕唔切返吖嘛~
如果佢d 千里傳音咁強我又唔介意呀~
大話精
(0.186-0.149)*1200000=$44,400
小小康 發表於 2011-1-28 11:13 PM
出入價同手續費呢 , 0.001以經1200蚊, 隨時7-8個位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。