<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
一早搵咗兩個喇, 四大長老一齊搵嘅, 都唔擔心有乜問題lu~
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:40 PM
咁叫佢地開工啦, 痛得一次就有下次, 成日月都咪話唔煩.
咁賭馬好啲,某些彩池投注過$10,000有10%回扣
小小康 發表於 2011-1-28 11:36 PM
唔識
回扣
回扣適用於投注於所有本地賽事的獨贏、位置、連贏、位置Q四項指定彩池,不論投注於單場賽事、過關或混合過關時,每彩票(適用於現金投注及智財咭) 或每注項 (適用於電話投注、網上投注服務及其他互動投注服務) 的落敗注項投注總額達港幣$10,000或以上 ,將獲得該彩票或該注項之落敗注項投注總額的百分之十作回扣。

http://special.hkjc.com/racing/info/ch/betting/guide_rebate.asp
等錢番卓和記迫住賣走先
d228216 發表於 2011-1-28 23:42
原來係咁..........
對方個經紀有無record ? 方便就copy pm 比我, 其實一般經紀出手方式嘅track 都好容易睇到, 呢個小竅門話完比你知後, 下次你就可以玩番佢, 唔駛唔開心~
回扣
回扣適用於投注於所有本地賽事的獨贏、位置、連贏、位置Q四項指定彩池,不論投注於單場賽事、過關或混合過關時,每彩票(適用於現金投注及智財咭) 或每注項 (適用於電話投注、網上投注服務及其他互動投 ...
小小康 發表於 2011-1-28 11:50 PM
果然馬神康
好啦好啦....實不相瞞....
其實係大皇B中意男人....
自由神 發表於 2011-1-28 23:44
Ruby 話你bull shxt 呀, 仲話你收埋唔肯講~  
呵呵, 有人捉蟲喇~
咁我地又無喎, 一上車就即開喇喎, 資料紀錄都係途中同到醫院後先做咋喎.....
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:46 PM
應該如此
個個ambulance man做法都唔同,有啲你急佢唔急
係咪真係分Intrinsic Value 同 Time Value
未到期姐係european option
自由神 發表於 2011-1-28 11:44 PM
It is a fraud
宜家用住跑步機先囉
小小康 發表於 2011-1-28 23:44
雖然club house 近屋企, 但都係費事落喇.........一係就佢陪我落, 但係佢見我蹦蹦跳佢又想做埋一份咖喇, 佢運動狂嚟咖....
原來係咁..........
對方個經紀有無record ? 方便就copy pm 比我, 其實一般經紀出手方式嘅track 都好容易睇到, 呢個小竅門話完比你知後, 下次你就可以玩番佢, 唔駛唔開心~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:51 PM
網上買賣邊有, 依間pk正股小小上落就縮盆正含+產
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。