<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
Ruby 話你bull shxt 呀, 仲話你收埋唔肯講~  
呵呵, 有人捉蟲喇~
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:53 PM
話明秘密就哽係唔可以咁易講嫁啦
咁易出賣兄弟就唔係我啦
係咪真係分Intrinsic Value 同 Time Value
未到期姐係european option
自由神 發表於 2011-1-28 23:44
嘩...........d 英暈咁深嘅, 即係點解呀賢哥?
等小boyd大個一齊跑咪仲過癮
自由神 發表於 2011-1-28 23:46
到佢大個都唔同我跑同d 姐姐跑啦!
嘩...........d 英暈咁深嘅, 即係點解呀賢哥?
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:58 PM
原來呢D terms同models真係羅黎呃鳩D讀緊書既小朋友
我就接受嫁~
後面望實你果個唔接受炸
自由神 發表於 2011-1-28 23:47
佢上次都有睇喎, 佢都話係你講唔接受咖喎~
因為有啲自由行入馬場賭馬,佢哋根本唔知有回扣,佢哋一輸咗就dump咗張飛
因此,你會成日見得有人喺垃圾搵馬飛,就係睇吓有冇呢啲jetso

不過要注意此行為等同盜竊行為
雖然club house 近屋企, 但都係費事落喇.........一係就佢陪我落, 但係佢見我蹦蹦跳佢又想做埋一份咖喇, 佢運動狂嚟咖....
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:57 PM
係喺你屋企添置一部
到佢大個都唔同我跑同d 姐姐跑啦!
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 11:59 PM
一出世就溝女王
咁叫佢地開工啦, 痛得一次就有下次, 成日月都咪話唔煩.
d228216 發表於 2011-1-28 23:48
我都係咁諗, 喺醫院都即刻打晒比班長老, 知道無事先鬆一口氣; 返到屋企後班長老都話聽日開始要叫佢地上嚟......不過Ruby 又係扁晒嘴, 康記話齋不如睇吓我呢座有無單位租比佢兩個做宿舍都好, 不過只係租三幾個月唔知對方肯唔肯.....
佢上次都有睇喎, 佢都話係你講唔接受咖喎~
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 12:00 AM
係咩係咩?點解我腦海唔覺有單咁既野既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。