<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
所以你去馬會嘅話,周不時會見到啲執飛黨
小小康 發表於 2011-1-29 12:20 AM
大生意黎喎
當買過教訓, 咪買新輪同高盛任何產品
d228216 發表於 2011-1-29 12:19 AM
打大鱷
呢個星期日攞個垃圾袋去執晒啲飛番嚟慢慢揀
呢個星期日攞個垃圾袋去執晒啲飛番嚟慢慢揀
小小康 發表於 2011-1-29 12:24 AM
連人地個垃圾筒都執番屋企!
原來呢D terms同models真係羅黎呃鳩D讀緊書既小朋友
自由神 發表於 2011-1-29 00:00

it's totally different between paper & practice, theory brings you words, take effect brings you wealth.
咁呢一行真係要巧取豪奪先得咖喎.........作為一個曾幾何時都算係大騙徒嘅我, 有d 汗顏添~
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 12:14 AM

股市原意,乃讓集資搜資有其地,社會向榮,人皆有賺。惜人性貪婪,耗盡心思,巧取豪奪,樂土成煉獄,血雨腥風,殺戳不息,無數人蕩產傾家輸性命,勝者則喪良知人格。余於股壇數十載,未嘗見一真正鸁者,智者應知此乃一處永無贏家之戰。取勝唯一法︰「及早離去」四字而矣

評分次數

• BOYDWAN

係喺你屋企添置一部
小小康 發表於 2011-1-29 00:03
嘩...........搵自己笨咩~
一出世就跟女走, 慳番唔駛養~
係咩係咩?點解我腦海唔覺有單咁既野既
自由神 發表於 2011-1-29 00:08
但係我地兩個嘅腦海都好覺有單咁嘅嘢喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。