<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
不過呢排睇開你講買貨, 都覺得有少少亂........睇定d 好喎兄弟
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 12:33 AM
和記我百戰百勝 , hsbc買3次奶3次

股市原意,乃讓集資搜資有其地,社會向榮,人皆有賺。惜人性貪婪,耗盡心思,巧取豪奪,樂土成煉獄,血雨腥風,殺戳不息,無數人蕩產傾家輸性命,勝者則喪良知人格。余於股壇數十載,未嘗見一真正鸁者,智者應知此乃一處永無贏家之戰。取勝唯一法︰「及早離去」四字而矣
小小康 發表於 2011-1-29 00:27
至理名言.
"大時代"旁白
再唔係咪又喺隔離酒店租
小小康 發表於 2011-1-29 00:11
咁隔離又唔駛租, 間長房仲喺度..........不過就唔方便咯
有啲抱著你死你事
有啲就抱著番遲啲去就接少單order,咁就少一次出錯機會
小小康 發表於 2011-1-29 00:14
無辦法, 好多人就係咁, 隨時間對住自己份工作越耐就會越無感情........只平穩賺錢就算lu~
咁隔離又唔駛租, 間長房仲喺度..........不過就唔方便咯
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 12:41 AM
立空租
比兩櫈仔佢地坐門口出面等咪得
d228216 發表於 2011-1-29 00:14
嘩..........你搵到個咁都肯制我都唔敢請~
我好有heart, 尤其小九人果陣
d228216 發表於 2011-1-29 00:16
你呢d 叫為興趣啫!
無辦法, 好多人就係咁, 隨時間對住自己份工作越耐就會越無感情........只平穩賺錢就算lu~
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 12:44 AM
坐以待做又36唔做又36
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。