<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
DNA優良到咁?!識跟女走?!
自由神 發表於 2011-1-29 00:33
我母親大人透露過, 小弟兩歲學行嗰陣, 有一日正當佢帶我行公園嘅時侯, 有幾個廿歲左右嘅姐姐路過, 見小弟都幾趣緻可愛所以同我玩咗一陣; 當佢地走嘅時侯小弟母親大人亦打算收拾行裝返屋企, 點知拎番轉頭已經唔見咗我, 再望望周圍先發現............

...........原來小弟已經捉住其中一個姐姐條裙後面跟住佢走............史稱小弟第一次離家出走~
咁聽落要既野都齊啦喎
自由神 發表於 2011-1-29 12:58 AM
仲要加多個鐵痰罐
是但啦,還掂而家都無人見得成馬伕
自由神 發表於 2011-1-29 00:34
你話去見吖嘛! 我做唔到嘅嘢要靠你喇!
我母親大人透露過, 小弟兩歲學行嗰陣, 有一日正當佢帶我行公園嘅時侯, 有幾個廿歲左右嘅姐姐路過, 見小弟都幾趣緻可愛所以同我玩咗一陣; 當佢地走嘅時侯小弟母親大人亦打算收拾行裝返屋企, 點知拎番轉頭已經唔見 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 01:00 AM
小你!笑死
咁細個就想幫人除裙
你話去見吖嘛! 我做唔到嘅嘢要靠你喇!
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 01:01 AM
盡力試下

it's totally different between paper & practice, theory waste you time, take effect brings you painful.
d228216 發表於 2011-1-29 00:35
唔駛灰成咁吓話..........
前日先見燊哥俾人夾住講野
我都知你俾人“行”住嫁啦,放心啦,我識做既
自由神 發表於 2011-1-29 00:36
咁你記得好似呀何老先生個律師咁, 堅持同我打官司呀!!!
和記我百戰百勝 , hsbc買3次奶3次
d228216 發表於 2011-1-29 00:38
你上次問我價位走勢我都知你中伏......攻番d 你熟嘅貨, 密食當三番啦~
我無乜點睇過.......聽就聽得多~
不過講得真係好啱~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。