<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-1-28 12:04 PM
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
Shop open not go

海港城三號碼頭
500mm

2016 x 3024 PIXEL下載

豪奪
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3550410&ptid=206102]自由神 發表於 2011-1-29 01:51[/url]
後生嗰陣唔覺, 只覺得好玩又搵到錢.........日日都easy money, 大把人巴結大把人跪喺門口求饒, 靚女自動送上門, 楂部保記有公司車場唔入, 泊正公司門口任人抄, 衰到估嗰日d 票係單數定雙數, 拖走當開圍再楂第二部走, 仲有好多好多荒唐嘢.....wall street d 人就係咁, 嗰段時間邊個會咁做, 嗰個即係當紅; 好彩嘅就機會陸續有無大意外, 唔好彩嘅就一次玩完, 所以成日有人自殺咖.

後來開始諗, 覺得真係好折墮, 但係根本就改變唔到, 人性就係咁; 所以唯有改變自己, d 玩開嘅伙伴走得七七八八, 到後來先搵到班心態一樣嘅人做朋友, 所以都幾交心..... 錢同良心總係敵對咖.
眼訓啦!晚安各位
自由神 發表於 2011-1-29 01:52
good night buddy~
130088# 小小康  

上次唔係賣晒呢咩?
AWU 發表於 2011-1-29 02:06 AM
仲有
http://www.housingauthority.gov.hk/hdw/b5/residential/hos/phase6/
不過居屋買咗就一世
諗住住幾年賣番出去就唔好諗,補地價都補到傻
大佬, 半夜三更叫救命嚇親人咖!!!!
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 01:56 AM
就係半夜三更大家眼訓看不清
呢行係咁咖喇........坦白講我都認我腸粉咖.
成大間公司資金做後盾, 真係可以玩到好盡咖..........
唔駛問, 未來老婆瞓咗呢?
後生嗰陣唔覺, 只覺得好玩又搵到錢.........日日都easy money, 大把人巴結大把人跪喺門口求饒, 靚女自動送上門, 楂部保記有公司車場唔入, 泊正公司門口任人抄, 衰到估嗰日d 票係單數定雙數, 拖走當開圍再楂第二 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-29 02:11 AM
非人生活
比老婆捉.........所以我地叫"男人老狗"真係無錯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。