<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
後來打咗比我啦, 原來太耐無郁佢, 無電之餘要返廠同部電腦做hard reset, 加埋d testing 後日先交番比我.......盛惠皮二

死仔馬沙仲叻叻咁講隻馬仔依家好活潑........我話下次塞條蘿蔔入條喉請佢食! ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:16 AM
皮二?!養牛同馬都係得你地呢D級數既人先養得起
佢隻馬咩色?
咪話我知係尋晚嘈能住晒果架紅馬!
人愈大就會o係自己身上/其它人身上發覺好多人性既缺點...
跟手就要承認世上無完美既人,只有分自我放縱既人同希望能夠達至完美既人
自由神 發表於 2011-1-31 01:15
每個人都一定有缺點咖啦, 但係所謂缺點其實又係唔係真係缺點呢? 會唔會係出於自己缺乏一種認知同偏見呢?
呢個問題永遠沒完沒了, 所以無需要深究lu~
與其係咁, 不如包容d 去對人, 坦白d 去對自己, 唔好淨係寬己嚴人好過啦, 咁就輕鬆d 咖喇~
如果要偷隻老牛, 我諗個賊都會幾想死~
每個人都一定有缺點咖啦, 但係所謂缺點其實又係唔係真係缺點呢? 會唔會係出於自己缺乏一種認知同偏見呢?
呢個問題永遠沒完沒了, 所以無需要深究lu~
與其係咁, 不如包容d 去對人, 坦白d 去對自己, 唔好淨係寬己嚴 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:24 AM
包容真係好重要嫁!最缺乏既就係包容!
嚴己寞人又係咪最理想既生活態度呢
如果要偷隻老牛, 我諗個賊都會幾想死~
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:25 AM
啲賊偷唔到,通常都會放火燒咗佢
皮二?!養牛同馬都係得你地呢D級數既人先養得起
佢隻馬咩色?
咪話我知係尋晚嘈能住晒果架紅馬!
自由神 發表於 2011-1-31 01:21
無辦法啦, 自從同Ruby honeymoon 後都無楂過佢, 又買咗部新0仔, 出入代步都係用佢.......佢唔自爆都算係咁喇~
呢d 車保養真係唔平, 但話晒都係一部好車, 無理由拎去街邊搵人整咖.....

個死仔隻馬物就係我以前嗰隻咯, 黃色嘅; 佢咁鍾意我又無用, 物賣比佢咯, 但係我都未講賣幾多...........佢就淨係"好呀", 咁就"賣咗" 比佢lu~
無辦法啦, 自從同Ruby honeymoon 後都無楂過佢, 又買咗部新0仔, 出入代步都係用佢.......佢唔自爆都算係咁喇~
呢d 車保養真係唔平, 但話晒都係一部好車, 無理由拎去街邊搵人整咖.....

個死仔隻馬物就係 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:31 AM
香車配俊男

個死仔隻馬物就係 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:31 AM
你都算經典,養牛又唔騎,貪過癮咁

你有無數過咁多年黎你擁有過幾多架車
邊個“香”
包容真係好重要嫁!最缺乏既就係包容!
嚴己寞人又係咪最理想既生活態度呢
自由神 發表於 2011-1-31 01:28
對人底線低d, 對自己反而高d, 係我覺得應有嘅做人態度; 寬人嚴己最好嘅地方係, 你永遠都唔會計較對方, 只會寄望自己唔好令人失望, 咁對方亦會感覺到你份尊重同友善, 倒頭來得益嘅亦只會係自己.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。