<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
see #130426 , sin la, very busy tmr, poster will give tmr too..gtr
d228216 發表於 2011-1-31 12:56 AM
無辦法啦, 自從同Ruby honeymoon 後都無楂過佢, 又買咗部新0仔, 出入代步都係用佢.......佢唔自爆都算係咁喇

咁我以前都有騎佢嘅, 但係我個人就比較奇怪d, 唔係想show off 去溝女而係享受一個人楂呢d 車嘅感覺.......反而有個女人喺隔離就唔多自在; 所以Ruby 都好少坐老牛.

咁多年呀.......又真係無認真去數過喎......三 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:42 AM
你享受“頭髮被風吹起既感覺”

三四十?!
施主,做下好心,施舍番一部半部俾小弟代步啦
咁我以前都有騎佢嘅, 但係我個人就比較奇怪d, 唔係想show off 去溝女而係享受一個人楂呢d 車嘅感覺.......反而有個女人喺隔離就唔多自在; 所以Ruby 都好少坐老牛.

咁多年呀.......又真係無認真去數過喎......三 ...
BOYDWAN 發表於 2011-1-31 01:42 AM
我都係可以玩吓 GT5 咁當揸過咁
第三次超級機械人大戰
會唔會 自然人大戰新人頖 嫁?
clkgtr 發表於 2011-1-31 01:45 AM
嘩!即時戰略?!
無辦法啦, 自從同Ruby honeymoon 後都無楂過佢, 又買咗部新0仔, 出入代步都係用佢.......佢唔自爆都算係咁喇

小小康 發表於 2011-1-31 01:46 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
第三次超級機械人大戰
會唔會 自然人大戰新人頖 嫁?
clkgtr 發表於 2011-1-31 01:45
我點知喎~
如果我知嘅話我仲唔第一時間買部VF-??

三四十?!
自由神 發表於 2011-1-31 01:46 AM
包唔包埋養先?

[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3551917&ptid=206102]小小康 發表於 2011-1-31 01:46[/url]
**** 本內容被作者隱藏 ****
clkgtr 發表於 2011-1-31 01:48
F trade in 換咗C, 貪佢個蓬~

三四十?!
自由神 發表於 2011-1-31 01:46 AM
入油都入窮你
2、3K先入到一缸油
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。