<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!
返回列表 回復 發帖
5 r  c8 g. _! O" K* [

! q; x* G( t& Y0 v% r自家人打朱古力金仔,我仲小媽咪都吾比打真銀
6 o1 P9 K+ W; S3 U- B7 _不過係2011倒數後的第一「鱼」事,/ V% l9 L: k: U% g. J) y7 K  N$ e
Triangel 發表於 2011-2-3 01:45 PM
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖$ m( r1 A6 y8 P' p& a2 h% \
goodnicelady 發表於 2011-2-3 01:51 PM
0 Z7 {+ c& J  r1 u# Y6 [  K0 e) m4 Z/ n
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,* R0 w3 s" X# `* X! t; b9 F
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?
7    6      5    4     3    2    1
7 ^2 K8 A. x' ^: Y3 m. B/ S! V0 h0 Z: _$ ^  z. u& m  U0 F
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,8 x/ \3 g8 d4 f5 q
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?7 T6 j" k$ D) r0 K5 g0 U
Triangel 發表於 2011-2-3 02:11 PM
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異國可會習慣和悶呢﹖
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異 ...! Q. R# D( y+ Z% W
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:18 PM
) d8 b4 A, C3 T/ P) H4 j( d7 b- y( X& Z' Z
我就一早悶死左!
+ j) Y! G: ^8 h+ O8 X2 |大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
5 j# p/ [$ ^: R$ O/ i4 l4 f' B細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
0 |8 W8 T% w. c4 D$ g( m2 M4 P' ^9 z而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  8 M, u+ @1 C+ U/ `6 j; A/ F
咁你話悶吾悶死
7    6      5    4     3    2    1
# o5 `! o+ F% B. M) [( v- x  L' Z$ ~, G3 F! J4 T
我就一早悶死左!
+ t0 G: c1 O9 g" l5 Y5 W大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚   _/ X( @! `8 f3 O2 S
細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
1 L! |# g; F1 M% P而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  6 B6 s# z& V: Y' R) t% L: p, v
咁你話悶吾悶死 ...- D- I# g) t* i! w# }) Y
Triangel 發表於 2011-2-3 02:35 PM
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖4 p& V6 Q6 g: e
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:45 PM
" K4 w) f" P6 q$ ?' b5 B! i! Y0 F$ N6 V- x3 q5 ?2 @7 j
己經冇得返轉頭!
+ t2 x3 s/ I+ c% @" k- L  X
! C/ w3 Q9 m4 |  a+ b4 O己經冇得返轉頭!
* w7 m. F0 ~0 i+ i% d, B4 aTriangel 發表於 2011-2-3 02:50 PM
咁大件事﹖原來有些野不能錯…哈哈︰錯左無得返轉頭既…
祝大家新年快樂!身體健康!新年進步!心想事成!

本帖最後由 vv1668vv 於 2011-2-3 03:14 PM 編輯 0 p& p& r& C4 M" r- I2 k' ]9 x( e0 A
% y# \3 z2 ^- d5 B
TriTri版主 & Goodnicelady
5 \  X' q# k5 t" S

/ \. J) {5 F+ C' m, M1 h, [兩位 行好運身體健康事事順利財源廣進

評分次數

祝特衰今年車毀人亡牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。