<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!
返回列表 回復 發帖
( V% M* H; _/ S, e. k! H
0 h. y0 L3 \4 K
自家人打朱古力金仔,我仲小媽咪都吾比打真銀
$ A' ~% j! J4 A- E9 k  {) ^6 Z$ e$ F不過係2011倒數後的第一「鱼」事,0 @( c! C0 N" S9 m4 M
Triangel 發表於 2011-2-3 01:45 PM
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
+ T3 R& a7 Y7 C: Xgoodnicelady 發表於 2011-2-3 01:51 PM
9 r4 F0 I. x% ]5 c- l- {9 o% l3 v; z6 Q
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,
. {$ \/ b+ z( i4 N咁姐姐平曰有冇飲紅酒?
7    6      5    4     3    2    1
  Z, x4 i5 M# K4 }

3 ~) e: D2 `+ b  C' C" D. A: C9 z靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,& F  q% x. q/ K! X$ A" i9 a" M* c
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?- q% v* T) I; \$ a/ T; J
Triangel 發表於 2011-2-3 02:11 PM
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異國可會習慣和悶呢﹖
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異 ...3 s8 {$ Y+ |3 ]: A
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:18 PM
5 y) K; X. N  }7 B5 \+ ^

1 t3 M& W6 _0 x' y( g3 c; Z我就一早悶死左!
! z: ~. e1 M8 }% @, P大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
8 r4 t& A5 }! s. b細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街.. 8 h' a+ t, |& q6 F  p
而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  0 p* m9 I2 f; ?. [
咁你話悶吾悶死
7    6      5    4     3    2    1
- f2 \) A5 @$ D' t' V9 _+ S  A4 u  N. n. S
我就一早悶死左! 0 C; b$ j6 V! }2 E% X' @3 l/ w
大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
- Q* v3 Z) U9 V1 ]  C: o; {6 Z; B細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街.. + r# m) o2 ]/ B4 A* R$ M$ q
而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  
1 R$ u1 I5 \9 ?* L& K% |. h# {咁你話悶吾悶死 ...
8 ?# Z4 q! g7 P1 w. d9 A4 wTriangel 發表於 2011-2-3 02:35 PM
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
5 _6 ~% u9 Z  D8 |goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:45 PM
6 X/ M8 j5 w5 m4 N6 A
2 l' M. h2 j. n# v3 N" M! T/ `己經冇得返轉頭!
; |  v; t: r5 r" H! {
5 o. L* x+ e0 E9 B  J- m
己經冇得返轉頭!
  ]; `, J$ t+ T4 pTriangel 發表於 2011-2-3 02:50 PM
咁大件事﹖原來有些野不能錯…哈哈︰錯左無得返轉頭既…
祝大家新年快樂!身體健康!新年進步!心想事成!

本帖最後由 vv1668vv 於 2011-2-3 03:14 PM 編輯 ! @% j9 y* o( m" e' h( S& R

! z  h# Y3 `6 tTriTri版主 & Goodnicelady
- d7 m! ^6 q( p$ U

1 y  o( G7 ]! G6 H% L7 d+ ?兩位 行好運身體健康事事順利財源廣進

評分次數

祝特衰今年車毀人亡牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。