<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!
返回列表 回復 發帖
8 w$ o% Z- W& X  ?4 e0 o( X. n: Y4 }# ^" J
自家人打朱古力金仔,我仲小媽咪都吾比打真銀+ _; t; R# l9 H  q
不過係2011倒數後的第一「鱼」事,8 ?" h4 q3 k/ Z3 r+ j) W
Triangel 發表於 2011-2-3 01:45 PM
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
0 K) s0 o  F) I8 C6 `goodnicelady 發表於 2011-2-3 01:51 PM
6 ~- }2 S: E7 q& M

$ A7 o, O3 p9 l$ }$ h3 h) P2 A靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,- v3 E% b1 q, t0 L5 d; {
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?
7    6      5    4     3    2    1
$ {# b9 I8 n" R5 ^
: x6 X5 n, y1 @, O, ~
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,2 m2 c# A8 V+ I: {) @
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?4 ]/ N3 p' A7 Y6 x- w9 J. G
Triangel 發表於 2011-2-3 02:11 PM
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異國可會習慣和悶呢﹖
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異 ...
$ d9 D  g: G' `goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:18 PM
4 G9 d: y( R6 \- G8 ^

) [% J; }$ Y: q! [) `我就一早悶死左! 6 M/ G6 P* A5 |/ n5 y
大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚 : c# m' k' X7 ^$ ~: o/ s9 P$ I. m
細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
3 d! j8 \: @1 z2 d+ W3 Q8 K/ D$ @而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  
3 M  H" B+ H- [5 v咁你話悶吾悶死
7    6      5    4     3    2    1
- Y. X, G# D6 v+ L( v& Y

; ~" [+ B7 w0 X1 X5 B$ Y7 N0 ?我就一早悶死左!
4 n6 y. ^% I( M  k大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
  `# e! g. x. B5 ^1 I& n" H細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街.. 8 l+ Z1 D7 F) F8 m% u' b
而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  
% N& o3 _: {, q2 r3 C6 Q咁你話悶吾悶死 ...4 ^( ^  \# w& k' D
Triangel 發表於 2011-2-3 02:35 PM
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
- _4 u8 t! _0 X- |goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:45 PM
/ t" |$ o' w% b" P/ ]- F! g! _
. m! F2 o9 X" m  E; q己經冇得返轉頭!
: D/ [1 B& @, V5 }4 L. p
( D; I% R1 O2 S; x己經冇得返轉頭!
! Q9 t8 c' H& y  R3 D4 ?Triangel 發表於 2011-2-3 02:50 PM
咁大件事﹖原來有些野不能錯…哈哈︰錯左無得返轉頭既…
祝大家新年快樂!身體健康!新年進步!心想事成!

本帖最後由 vv1668vv 於 2011-2-3 03:14 PM 編輯 - L" Y" u8 r0 n0 H) p& w

7 d% j  }' a: S" z3 c% e) PTriTri版主 & Goodnicelady$ U  w1 g% u2 S! j

8 x4 k2 W) n. q兩位 行好運身體健康事事順利財源廣進

評分次數

祝特衰今年車毀人亡牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。