<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
其實咁反而差別同影響唔大.
點解當日39蚊包咁大迴響? 你諗吓, 以前廿幾蚊一包, 以隨手拎一張銀紙計 (通常一般人去買煙, 唔會用20, 因為如果買一包以上就要數嚟數去), 你比100就有3包..........但係同樣比100, 39蚊 ...
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 12:51 AM
咸魚理論
原本兩草野買到一份紅衫
而家三十蚊得兩條。
自由神 發表於 2011-2-24 01:10
物就係咁咯~
所以d 嘢只會賣99.9, 唔會賣100就係咁解, 呢d 叫視覺誤導~
你就好啦, 搵到份咁薪優糧準嘅工, 專業人士係唔同d 嘅~
我喺的士站幫人開車門搏醒咋陰公~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 00:21
真係可以得閒搵你半夜去g麻6豆食糖9喎
我依家夠係宅佬咯~
泡菜? 呢d 呀? 我呢期比我老婆日日洗腦, 對d 泡菜嘢已經識背咁滯~

RJpqKVo1sp8&hd=1
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:09 AM
我老套d, 食舊菜....韓藝瑟同申愛吊
又係你自已啲精子拎走了你的紅酒同芝士
Triangel 發表於 2011-2-24 01:11
咁我可唔可以用紅酒同芝士換番d 精子呀大師?
又係你自已啲精子拎走了你的紅酒同芝士
Triangel 發表於 2011-2-24 01:11 AM
頭先同A佬去打煲, A牛$120碟, 超正
物就係咁咯~
所以d 嘢只會賣99.9, 唔會賣100就係咁解, 呢d 叫視覺誤導~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:13
又學到野
真係可以得閒搵你半夜去g麻6豆食糖9喎
belibala 發表於 2011-2-24 01:14 AM
人地呀賣魚勝賣新鮮魚咖~
大個仔喇, 要游多d 去對面岸, 得閒去多d 中環同老蘭, 仲多呀!
其實溝鬼妹仲容易過香港女仔咖~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:11 AM
叫佢地教我英文至得!
大皇有無密技?
U入面啲鬼妹成日懶高檔咁!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。