<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
你d 紅酒賣29,999.9 好喇, 30,000 d 客唔肯買咖~
咁就pk...........我聽都未聽過添...........
我隻乸睇嚟睇去都係呢d 80~90 後咋..........好彩通常都係女多, 我對眼都仲有得享受吓~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:20 AM
我深愛重口味, d 嫩口野唔岩食
咁你老婆, 有無叫你學佢地咁跳
康記响四小龍喎? 乜搬咗咩? 賢仔成日走堂嘅...............
belibala 發表於 2011-2-24 01:22 AM
今年last sem無走過
3波方
可以喎~ 好近之嘛!
我地仲可以去時新喎, 康記又係住我地呢頭, 賢仔學校又近喎~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:18 AM
時新
第二碟好味好多
AWU 發表於 2011-2-24 01:19 AM
你d 紅酒賣29,999.9 好喇, 30,000 d 客唔肯買咖~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:23
我通常mark到29,998就算
咪同一個得一支公食個細pizza 嘅人講呢d 咁殘忍嘅嘢呀吓!!
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:22
去飯堂食燒雞翼好過啦
嗱, 你見到件心儀嘅即刻攞細佬出嚟, 包有運行
belibala 發表於 2011-2-24 01:19 AM
我成日未拎細佬,佢地已經搵對奶嚇鳩我啦,,
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。