<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
叫佢地教我英文至得!
大皇有無密技?
U入面啲鬼妹成日懶高檔咁!!!!
自由神 發表於 2011-2-24 01:16
just say hi is ok!
咪"覺得" 人地懶高檔, 你諗吓如果你去到外國人生路不熟, 乜都唔太理解, 你可以比個乜表情出嚟?
物又係木口木面! 唔同四圍同人傻笑咩!?
你對人主動有善, 對方對你無戒心就自然會熱情咖啦!
無商不奸嘛~
今年last sem無走過
自由神 發表於 2011-2-24 01:25
国米ok?
嗱, 你見到件心儀嘅即刻攞細佬出嚟, 包有運行
belibala 發表於 2011-2-24 01:19
咪住! 要硬先好喎! 軟就會比人鄙視咖喇!
頂..........e+ sat 一早都要排隊...............
just say hi is ok!
咪"覺得" 人地懶高檔, 你諗吓如果你去到外國人生路不熟, 乜都唔太理解, 你可以比個乜表情出嚟?
物又係木口木面! 唔同四圍同人傻笑咩!?
你對人主動有善, 對方對你無戒心就自然會熱情咖 ...
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:27 AM
好似得得地剮!
學定先,第日做生意用番呢招!
康記响四小龍喎? 乜搬咗咩? 賢仔成日走堂嘅...............
belibala 發表於 2011-2-24 01:22
係咩? 佢又話住紅磡嘅........?
賢仔走堂物就係去時新咯, 咁物啱咯~
咪住! 要硬先好喎! 軟就會比人鄙視咖喇!
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:29
佢都話俾對奶嚇.........包硬啦
主場win得!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。