<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
梗係唔係啦, 有好多國際學校同大學嘅學生都唔係本地羌嚟咖, 好多時侯都係一放假就飛番老家咖~
而且女人要冧唔係要條嘢大嘅, 仔都生得, 你認為有乜人種有BB 咁大呢?
要女人冧不論乜種族, 都係要攻心為上; ...
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:52 AM
唔係種族歧視, 印巴藉( 重x大廈)血統條野係咪會比非州黑鬼o既短?
你又點知d 巴漢唔係用賣西裝 / 咖哩為名, 賣淫為實
係咪仲要加句:挑!鬼妹又點?!溝硬你!
自由神 發表於 2011-2-24 01:47
咁呢句就太造作生硬喇~
梗係直接講: 既然你都知我唔怕你, 今晚過嚟陪我瞓比機會你再嚇過我!
咁先英上英吖嘛~
車! 食落肚就最公道, 食得幾多喎! 邊個請有乜所謂啫, 呢d 邊有得計咖傻佬~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:59 AM
食窮你
賣condom
兩草野半個
自由神 發表於 2011-2-24 01:49
咁太唔老實..........
應該賣四草嘢, 標明新張大酬賓週, 買半個送半個吖嘛~
仔呀~~~~
咁呢句就太造作生硬喇~
梗係直接講: 既然你都知我唔怕你, 今晚過嚟陪我瞓比機會你再嚇過我!
咁先英上英吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 02:02 AM
一於下次見到个俄妹就出動
BOY爸阿,咀咀先
邊有可能,個阿媽去左食飯,未出現
gn00987333 發表於 2011-2-24 01:55 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 4700 才可瀏覽
做咩一邊耍醉拳一邊"乃"野
gn00987333 發表於 2011-2-24 01:57
呀Tri 話要隊冧我吖嘛, 實醉到呀媽都唔認得啦, 仲唔四圍乃咩~
咁太唔老實..........
應該賣四草嘢, 標明新張大酬賓週, 買半個送半個吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 02:04 AM
今次我發啦
平時分番啲shares俾你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。