<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
一個人食個大批啊
gn00987333 發表於 2011-2-24 01:58
我食左三件咋...........仲有個小食同兩個湯, 湯我就飲晒, 小食就真係麻麻.......
**** 本內容被作者隱藏 ****
ktwu2007 發表於 2011-2-24 02:06 AM
唔係,我做緊外判
本帖隱藏的內容需要積分高於 1700 才可瀏覽
唔係,我做緊外判
**** 本內容被作者隱藏 ****
gn00987333 發表於 2011-2-24 02:09 AM
我無2000分呀! 衰野
呀Tri 話要隊冧我吖嘛, 實醉到呀媽都唔認得啦, 仲唔四圍乃咩~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 02:06 AM
唔好只係乃個酒瓶就算啊下
我食左三件咋...........仲有個小食同兩個湯, 湯我就飲晒, 小食就真係麻麻.......
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 02:07 AM
我同另一個同事可以每人做一個大批
所以班阿姐從來唔叫我地食PIZZA
我係話"醉拳甘乃迪"呀~
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 01:53 AM
乃乜鬼嘢呀,
我想問如果我帶埋思琦妹黎多個人你歡唔歡迎先?(夢中溝緊)
7    6      5    4     3    2    1
仆直啦今次,睇返,原來已經2點,聽日返6:30
乃乜鬼嘢呀,
我想問如果我帶埋思琦妹黎多個人你歡唔歡迎先?
Triangel 發表於 2011-2-24 02:12 AM
BOYDWAN 發表於 2011-2-24 02:07 AM
上網 check 下, 佢又出左新批
ps: 我無怡和股份

400 x 188 PIXEL下載

仆直啦今次,睇返,原來已經2點,聽日返6:30
gn00987333 發表於 2011-2-24 02:13 AM
返6:30<--530 wake up
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。