<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
5 W& a+ X8 u6 I  t: \" |) v2 K

/ [3 P2 b- K( a. \" f3 F既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧+ ~6 d4 ~1 o7 N, w$ p6 u7 e
儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同, 7 |1 t6 m5 t$ A* Z" f
但我都認為呢兩位是君子,
& I+ I1 g7 e" j: t7 ?9 fandyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
2 I- N8 B+ d, ~! e0 M
8 m  a5 g3 t$ Y
係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;" g* O( A) ?6 d$ R- O: _( e
我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!1 \% e6 p3 }' v) U
佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...( W& R! ?9 U; X! \3 S! t
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
3 u! q7 \: {+ I6 i9 w1 k" R. p3 P
* l3 {+ J1 |6 _! N0 y" n
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
  i6 C4 s5 s8 C0 W  ?) A開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 ( K2 p6 v1 K: r+ b, o0 T
討論區,理應是其是,非其非,
6 u5 H2 R; Z$ [4 g$ z- h# b就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,3 M1 [% T% v1 w. l6 D
hamsubb ...
9 t( d% K/ e. G9 `infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
+ H- @, H: H0 D6 R- ]4 [$ c4 V! ], U甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!& H; r' p# i# g* f6 N. g, a
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
$ J& |, `. C% X4 j8 Q

( `) A2 p& d1 T' ]* J+ x玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  / m1 }' c+ {: _# ]' B0 d( G- G: M
K2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢?
7 ?1 G' m/ a& w( {返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
# j2 u1 M, Z" R8 A
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢? 5 `" F) ^! k/ h+ n! G9 m
返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
* {; v$ w" L) T/ ~打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
% V* U5 r& d3 M' c0 n9 ~0 _
8 B& r7 X0 j6 T: u7 S
你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?5 V2 ?( t5 \3 M4 I; l8 b
甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!+ g. o! z: E& D1 P0 x% G3 `2 R7 r
一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...3 Z% C% t: b) a# e
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
3 Z2 p( b6 H  y6 Y

w. m1 W9 n; c, p人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;, @, e- [& [+ k% H! Z# _
我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
/ x2 u. {& _; P佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...( d7 K9 U, ?+ u* V* k) t  [3 D4 Y
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
$ v: W5 y( Q$ K; T* L# n. @$ C! }/ ]0 X% G# n, J# Z, ?% m
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
本帖最後由 andyho 於 2011-3-15 11:46 AM 編輯 . i$ c) W& [# z# C) s
4 l& U" Q# J: I6 x+ u/ Z+ q
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
& _( H2 A* C: k( W+ k' P' b開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 $ g) Y# V5 b3 N% V0 ?; m4 @. @7 y
討論區,理應是其是,非其非,  M, n) [/ L& w( u* V, Z" a$ i' [5 k
就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和," ~+ ~5 ?4 w" W: y, I: \
hamsubb ..." l0 \6 H6 h0 @/ g% l
infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
5 r2 b' g8 p( d* }0 b2 p1 v9 ^
/ `2 d+ a0 K" n2 X+ R/ z9 c- [老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?/ P/ g0 g! n3 w/ r6 v
我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場
& I% G% h2 D+ S9 h/ Z& P, ]; \! l我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?: E6 X. n0 R5 P8 `% Y9 r- S" l
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事2 n2 [0 U" r* a/ N2 B
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦
' x  V. C% h4 A7 R' x; H& S) Y5 F# ]9 z- }
嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點,
$ y& b8 l3 n/ L6 S! e抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
4 t; R, D, @5 s7 D: d) \+ K9 _% t7 o8 ], A
**** 本內容被作者隱藏 ****
5 X2 g# N) ?% q* J- Avv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
' P  z* @* l! b# d6 ^
; t: H  `; b0 f& _
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
! t  p# v# D$ A- A% R& B! j總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
. [% F3 Z, p- _7 a5 N1 ~
6 d+ M5 S" y- B4 ~. n# [  d! y另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
$ @$ |# @$ |; T: O$ n
+ j1 r, N; r! C老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場
( g. _6 ~5 @/ v+ f+ u6 \我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
# [. r* A! k" W7 P2 i& D* f因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...
+ O* x$ ^& |) Oandyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
% h0 c; P$ @# }; i: v1 h0 X. l
2 L8 B# k4 |& C0 L+ B3 @8 C好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。