<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
$ B- s# M0 N$ p2 N
8 o. W/ r) d- [! H
  I  n! B( o+ N  Y# w
3 K6 m- U( M; M/ p和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
8 T; r0 v6 H; T5 J; r4 P總之鬧完不留隔夜是不是最好?# I" w$ ?* K) v3 f* G( S
5 H+ W: B2 Q8 r: Z1 L, L- u$ [6 s% H
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...
! N; O4 r) L. |# O; z* h9 C/ j( Gandyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
7 ~1 }4 P- x) a* S' @' Y  c- e$ ]

- E4 D6 k% L5 e7 ~1 U
/ t. l: v# h( _7 {6 ~"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装...
8 b. G9 ~, a$ F+ J/ j! J4 I
( u' f+ ^5 x2 p8 @
$ a3 C9 A2 G" l7 z, v, \- h* R6 m: R. Z$ f. G
另外呢...明白的..
5 W+ N9 M  @1 I7 Z  e: w3 C. A' ~
( m7 W! V; k* X/ S* K" I8 z
* t/ X: K# m- s. M1 [/ x, A( m; b说来,打字方式  好像有点自私..# M  t, w: k2 ^7 W7 g% X/ S
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
3 C/ p6 D+ p/ S# h9 t* M7 e$ g, v/ G2 K; W3 ?
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉    ) [3 v9 f2 N# D) [5 b
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞) Q; o; Y4 l2 V, i+ \& d* M9 o; ]
果: 生咗你條打亂種出來
7 R4 x% F! G7 `' y" h9 r
, q" I, o: |4 g; B/ f/ Z$ @) _: r% d! H, L& T4 T( T$ f* ~2 Y
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
1 C& V$ g$ b: J. {" |  n
# |7 k! N/ j4 X0 d# D) h  @6 N5 B) d明白的..+ q4 d; V6 C: n7 m" }3 q8 |+ _

5 z; ?0 s4 C: b) g, ~说来好像有点自私..5 ^, |! k$ ?7 j- a1 P
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
6 j$ U- m( ^  w# hvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
4 R7 _! e8 F+ m& U/ I' k5 i& o

% p3 ]) u/ H* H1 c  B, B! C0 S原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
0 Q/ j& j$ x2 ^1 d# I; T2 k但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
: O3 G3 D' J/ ?! i* X4 D因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
8 ^2 T4 n8 P4 P8 sandyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
/ ^3 U0 J/ O& S  _$ d3 E# f: x雞先和蛋先的問題 3 a, q9 @( L* X9 t/ P% D9 X7 h
就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 & f3 F5 |7 }9 r( g* ?6 Y6 w1 `+ N' g

7 O9 d. `9 J5 L5 ?$ f  P" Y" u3 u3 F
  _! }) ?: F% \+ X" ^7 U0 E5 C2 s但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
: q5 m# f% U5 A4 I0 u4 F
呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞# X9 @' |. N) D, f
果: 生咗你條打亂種出來* Y, D0 S& R7 N7 x% X, E4 K
- I1 m# t# w1 P; u' B/ V- ?
/ y. X! J2 J7 j( [5 S. S. ~
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
: ]3 a4 P/ |- f& y7 X8 }* u+ x8 j打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
/ v. ]: b0 f* Z' f1 X& ^8 x3 Q% k  J, O
飲左五花茶未呀?  差仔  
2 W+ }4 }+ s7 F4 Z- G' n1 z5 B. H( o6 M
明白的..
8 }1 l) b$ N0 x3 r0 F
! ^" y4 {- h7 h4 l* z3 b/ X- q说来好像有点自私..
2 C) O& X0 d& Y7 P6 J4 {不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
+ t0 y6 c# @* O7 _, ]7 {: V; Ivv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
" s% O$ ?& p5 k( ^: |0 o- {K2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
3 W( M! x, w+ p' z. o5 B) O3 J
" f4 N* k9 Q5 _9 l1 l和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
0 J$ x1 @" y  K" m$ Q0 _總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
1 b$ ?* R3 A/ e. I5 w
& W# f* B; {! S1 O& ^! @另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...
( x" m4 F7 g' L6 F! dandyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
( w0 S2 e5 k6 V! c3 ]' P+ u& Y

3 V) x; A& h) t  t) R$ k+ W" O唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。