<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
  v, x- G# n2 o8 C: l7 _
) U7 F: y3 H. e+ _; h2 t0 z$ I
  s; j  g! ~* m. g

( Y$ ]# B& P9 R$ U' l; d9 K和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, ! B% \$ ?1 g3 C. K3 E
總之鬧完不留隔夜是不是最好?
' w% g( a5 z' B/ B, a
4 |8 T0 p, ]! ?3 d* r另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ..., a  I9 f9 q- m, u
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
4 I$ J9 h! ^+ H# |& _

7 J2 R/ \' ~! E. R9 z1 {- c# G: S0 ]" ~  I& Y) \. b
"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装... 1 Q5 {! |+ d2 f2 f/ N
" n5 s3 P" ?, a4 H* S8 h

4 K$ T: i. o, P( ]
# [# r$ f- Z" e; j0 b- C) W另外呢...明白的.., {4 |7 z6 a* O/ u- F

/ [% ?5 y6 l4 i' d$ z6 A; c" l! J! A9 E6 C
说来,打字方式  好像有点自私..
+ c7 a+ c& A# }# O8 S不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
( y) e* k- U2 }$ ^; e; M
0 w4 u: Y3 n- N" [; l$ \+ |6 |
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉    $ r7 \  P( N( i' |* R2 x
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞
% n+ e: X! G/ ~+ H8 c3 v' O9 ]果: 生咗你條打亂種出來
  V+ P; y- r1 I3 O, D  j) `0 O6 D1 Z6 Z/ I  p  N" k
# d2 i" Y; }) l* Q5 H# ]$ \
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
: r- a; h7 f7 T. P9 \) w/ L) X. l
& O, t) `) t3 M! G9 w
明白的..
$ ~/ k7 {  x6 }- h( ~) v1 p6 u5 @
说来好像有点自私../ Z7 {3 s. i+ D3 Y* e
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
# [* \. t3 ]1 h& ovv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
$ V# O; B& G. E1 L% |. C; Q" O- p* _
+ I% u3 g7 j: O2 E$ w* ]* `; J原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
# D( T  x( j! k( a) f但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?; w# v& j. L4 s9 U9 i" Y1 C# h
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事2 V2 q; K. s9 k- V* [) L* x# c
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
' P0 G; a" F& o* g4 n/ v
雞先和蛋先的問題 : P! @$ E" I3 J0 B: J
就結果而言,狗哥係求仁得仁啫
4 `0 [( C, h/ c* G; S; }, t3 k: `7 i  @; {9 I( F; R2 J, Q
( I6 P! e7 s$ E$ C- w' ]
' o2 x% K5 Y$ v% v8 l但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
+ Q' a  A5 y" T% R7 L呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞9 v' w1 Y7 @, G' t$ z9 E. X) U% T
果: 生咗你條打亂種出來3 R- q0 v. b& F
/ U; b+ g; h  e

8 O9 H4 I2 p3 d- z6 u9 q% V4 E可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
% t: R9 ~3 J1 p4 B0 X' Q打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
' o0 ~! j5 G1 K' M& k9 ?2 P, C# |
- j1 L0 t/ u  c飲左五花茶未呀?  差仔  
5 a* T1 k: X1 p( ^- f  Q4 A* C" J' m4 {5 s  Z
明白的..! }+ G: u/ ]" ]

7 z( r3 Y% Y% Q) `* w7 }  L说来好像有点自私..5 z. ^- l- P$ C
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
" q& ~# r# z) p- g/ F# gvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     ' G; ?# b6 U+ s0 M9 R
K2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
3 S6 Y& y5 F" f

7 @4 ]& X  x: S6 K& @$ W和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, " d! v2 {# y! m3 T8 ]6 \
總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?, F3 N5 ^: y; T+ _
; W- z$ }9 x+ l" O& z, w& B
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...
! C1 s& B9 M( u0 k; Randyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
) r$ w3 m6 z. I" y8 x. s
' x* v0 F" J5 f0 J2 {唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。