<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-3-15 11:49 AM 編輯 6 m7 Q( |* u2 m- P. a
, C3 I+ S5 r. O
4 t/ c8 C: Z9 x) D$ l0 X0 b+ ?! b5 \  |3 [* A- ^& o- B3 D
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, * u/ @" n# G0 l- Y" ?5 \" _& e4 U
總之鬧完不留隔夜是不是最好?
! A. t2 [+ y8 o% w+ |% l# k7 j7 K$ G
0 z. K/ ~9 o" ?' o4 W+ E另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...4 F( n  c% u/ e8 H
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
& B; r+ H) g8 {$ f4 C

. D4 ?% Z$ t% m$ Z5 @/ d, W) K6 A; ^) J+ _) q3 o
"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装...
* [* J1 W: B* t" Y" K$ B4 H1 i
( h  y. A- w6 {8 }# F2 r5 h$ k! J% ?' @
9 H& C/ S' M+ O, `. O" u* X1 C/ a; H6 h+ y: H
另外呢...明白的..
  q  x8 \5 a7 v5 Z' ?/ F) E
* k  Y# z! {4 t1 d4 ~: o" n; C4 \- D  W1 v$ v* o
说来,打字方式  好像有点自私..
0 [. v. z7 l( i; c/ r; V0 P不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
7 C( B; e; i+ `1 h9 D( V8 U
0 ?8 m6 X6 h7 f5 n3 j
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉      s/ ]' N2 S& G/ s* p
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞
8 ~( F4 E& H9 \; J; I8 O' k果: 生咗你條打亂種出來; n& ]9 ?( ^9 J; w
- @9 b/ E  ]* I! g1 T) ]! E
* d3 V2 E3 q9 Q. v+ p
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
- E9 P0 Q5 k$ O5 F$ y  m+ w6 T. \

" F$ c- ]7 s# L& t# u2 X! A明白的..3 V% {9 I  g. J5 J& A- L
# J3 ~4 {9 I9 p0 M* Y
说来好像有点自私..
! k* W# ~9 _1 r不过因为有自己的原因,请各位包容包容...9 [- o2 R9 W& N) x9 N
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
0 x, M* ]  S- B) K& N% {: a! ^! ?  w% I" B
原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
" A# \& |( W5 O% E+ t; u但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
+ Z+ l$ B5 a' y4 e6 N2 E- s* h因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
  |5 P' }- z: \7 iandyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
" W* t% W- f& i, f2 \, [1 e
雞先和蛋先的問題 + l  v2 F9 p; }6 B8 [
就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 - j0 k) x) ^) e* l1 X# _

0 m% ?# [/ Z+ b& W  g1 Y. K* \) D* `2 ?9 X% T  o8 @4 S
: s" b+ Z7 r5 r4 \
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
/ h* y% H* S5 q. K$ Z/ G  l
呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞
2 x4 g/ C% K! r$ O7 B果: 生咗你條打亂種出來
0 s& L2 H5 Q7 Z$ [, u. ^! h9 R7 G# A; h- n( A* z

8 a: j1 ~- u' B1 |可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
: f2 w* A2 {$ d1 ^7 v: |打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
8 c/ d: k& e, v& Z* {

* Z/ I: Z) q; H8 r飲左五花茶未呀?  差仔  
" K- n" K: |9 U  y

/ `$ w+ Z% v5 U" B9 Z  x- C明白的..
! A* F$ ^  A9 L  J3 X" x! b! x7 H. E# X  _) M
说来好像有点自私..
. F8 P9 V* L9 f; l. @: E+ Q不过因为有自己的原因,请各位包容包容...% M( M3 P* x  E# ?4 y' K/ M
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
2 e% C8 V2 E) y8 D" k- SK2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
5 k$ T# E9 Y; i. g; n# s& `! o
! m/ M) |& c1 ]1 _: M9 n/ D/ c
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
5 N( W# @' _9 i! N; w總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
' G  [6 l+ c1 d6 Q5 q8 |9 ^% G- {5 J( J3 Q  Y
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...: \7 A6 E5 w) l* X
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
6 p8 s5 D" m! k: P  o, H
! S) F6 D" U+ f8 p唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。