<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
0 k; X# d1 F* x3 ~
+ {# o7 k; W2 V$ K. _
4 N  B7 ^. ~1 }& y

0 t  D. {+ a, X3 X* O& ~2 L和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
* }) @( l& a% D9 m& ^7 s* s總之鬧完不留隔夜是不是最好?
* x4 m5 v9 f: M. v
  G) N) P6 ]% D. N' `  E另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...8 S% {, ]9 L( c: r# T/ `
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
7 A5 L& R1 f- w. T; t5 d0 ]# i+ }* u- K
& T3 N1 i* d* u. K& ]. V: \8 C! ?8 A4 B4 @! F
"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装... 1 n9 R7 I) E, i# G0 \. ?

, E/ o" N, h: u& u5 R. R5 f! g4 h+ P
- q5 f. K$ N5 S9 |* \/ g# F0 p
另外呢...明白的..
% i) d/ s% V/ K% R: g# w! T" G+ G0 I% W( [; \  X. ?

, Z" A+ ?% @% }9 U说来,打字方式  好像有点自私..
' @  t: M  w. }不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
) b9 A3 f" W" D/ ^

6 n) y5 {8 V% n; O/ \) }好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉      }4 @2 R( g( b. T
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞( e* G* ]: f3 {$ C; }1 K0 \! M0 x9 `
果: 生咗你條打亂種出來4 j4 ^4 A7 E; `6 b: u. s
( Y0 ?$ d6 u$ |# x) X

! c% A0 _1 q$ l' t: C5 d可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
, i4 S, ?( \7 H) [
. Z( j; g$ V$ G8 x明白的..
2 v0 ?0 V, G, }- d$ W
  e- c8 ~/ e8 }5 O" y* z: w1 k说来好像有点自私..7 Z6 K. `% w6 ?5 x% V
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...: D" r0 N' M$ k7 `# R
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
( W5 N  q' I5 b( U2 W3 b+ j( e! T1 D( w* t5 x- i6 ?
原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
5 [3 A4 g; D' l
但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?) J; b6 o8 M) f4 T. t
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事9 q8 o8 j/ t+ _0 s
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
# G5 }* H  s9 M" S: p5 ~2 c+ b+ z雞先和蛋先的問題
$ S! u' B* p) _, l0 Q$ o# n就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 7 L- \7 A2 e7 ]$ f8 h1 P$ q

9 U& H7 W: c1 s2 H
; ]% l. y% z' D/ \' b
' Q9 K3 i; d; \# }3 P但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
8 r; D5 G: q" o& M  x
呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞
+ B: Q) P% o8 v' P6 o$ ?果: 生咗你條打亂種出來; E# b* h% r0 C& _: W( `  L, k0 x% y

G/ o1 i1 ?0 B/ K& T1 `, u% P/ e% }7 {0 m2 a, N" \1 i
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉, T& X& d; x9 M) X* z0 T
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
( ~  ?1 F4 v* I- P( U
, {% T) G4 {: @! i飲左五花茶未呀?  差仔  
7 p6 u$ T- v3 y+ u9 h; Z) B

+ N' n/ {1 p6 e1 P- A明白的..
+ L2 J) U- ]% E8 n' `& N* B4 a0 Q5 X3 Z. `
说来好像有点自私..
( b: a2 m' G( P$ _不过因为有自己的原因,请各位包容包容...2 |9 Q3 l- F- W, D2 E1 H
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
4 m$ |2 N# z$ ?2 J6 LK2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
- z1 D; N, f/ K8 w7 z( o
+ F( e  \; X1 s和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, 4 L! t9 V( T: H& K. Z9 {
總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?3 [; q: w, G6 l, N  ^

6 ]; l! T) {9 y) j/ {6 e2 E另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...3 c" v1 H7 H6 B1 C+ B' a' L) |
andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
! w+ }" h( @- g3 n! O

* K3 G( {/ Y+ g% p- B9 Z) A唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。