<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-3-15 11:49 AM 編輯 ) R" f: `( h2 I4 }* _
/ _. W5 ^. I5 ]- K
' o- C( B' g! P5 e
7 S4 K( F: u; B) E. [和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, 9 S6 p( T, P( v2 n
總之鬧完不留隔夜是不是最好?9 h" }/ d" T- B$ g; N
6 o4 a+ y+ V- F  a8 I
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...
5 O) Y3 g+ o; J. U& P/ x+ `andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
) V6 a  B, _/ y7 o2 a" J
0 n9 U6 `0 P+ F" C4 I! q

+ P6 A  _  H! V3 T' ?2 }"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装...
1 [( a0 p# |: V0 `$ \' f5 i4 M' @3 b' U

: \7 p7 _1 Q9 A3 E
; `7 w  l  r* n另外呢...明白的..9 S$ b8 ]+ ]$ Z3 o& P

" `6 ~$ q# F! O/ U6 x$ O
: Y6 o  l: M. ]+ z" H% e; J说来,打字方式  好像有点自私..- \4 n+ d  y" O! n. I6 G5 J& b
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
$ t$ C7 t2 }# @! p/ K/ A
8 O! k! T3 D0 g4 I
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
" }( g3 u. u- U, J7 KK2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞
3 F' D) Z, Y+ g果: 生咗你條打亂種出來
4 G) t4 A. D& w  i9 E
3 k4 W7 p% p% J# l+ S  @
; `. ^1 Y* i+ u0 |可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
& X9 }; u* Z( o; \% Q

" H  f. \& b8 r明白的..
/ O# P3 ]  h$ B7 a* ~
, G2 G* Q# @9 B3 h3 R4 q说来好像有点自私..
  B$ c, r! x; H8 E* Z- e不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
! K# i! ]4 Y: \3 R% \1 Y5 Rvv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
5 L- {( t; p! g, M8 h, g$ z5 D/ N# G
原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
+ e( g6 V1 b; x- M% P& S% ]
但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?( n) e# Y6 J" k$ w; {' l# p
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事- H9 |2 @6 U4 {& |" N
andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
; C, |' ?' R4 }( c# C雞先和蛋先的問題 + ~1 O& D; ?  p# u1 p7 ~
就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 . i; A4 G# o) ^' X1 L
8 ]: u( z% f0 ]& u! C& R9 Y9 w
1 [* @: t3 j1 \3 N  p5 {( E* u
$ B* z$ P; v" Z$ W但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
0 R+ Q! W$ p; F; Q% r' Z呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞# d4 \+ ^* J6 C* ^2 v" s
果: 生咗你條打亂種出來2 c8 y- A+ {; N9 f

' a- ^. C( }0 ?' k) p! b
( F. [9 H. t9 j/ w8 r可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉) F, T. R5 j4 m) C- G% N- v
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
  E5 M$ T: w8 o+ S6 z
0 j3 _8 x3 V' s) c* i飲左五花茶未呀?  差仔  
$ A) C! X9 `2 F/ k. a) a
( v; X2 i; y+ J* U明白的..
. D" i& |9 l; b# U  _7 }. D  |0 C/ j  z- w* f) L  }3 P
说来好像有点自私..# z' `' \+ J: J/ A7 b* T
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...) Z. _6 a( Q/ H) e
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     9 G( C3 J3 i# X! _+ U& O; G! T
K2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
1 o6 |- [0 R( f7 {4 ?5 R; r3 e6 F: P) B4 _, e" ], \0 ]
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
% I) F( d* J/ z7 N/ j總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?
# p5 k! h8 D2 m+ I9 g$ ?/ t! e# K' W1 t9 n+ w8 y
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...
$ E5 \- z. {2 B3 F7 Pandyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
+ Q/ f  B! `5 t

' v# a$ T3 g& V  X  b唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。