<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
d 佬, 要你擔心唔好意思.....一切在心啦.
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 09:17 PM
你對孩子救了你們一家人, 是你們的幸運星
想問問係唔係孖仔 or 龍鳳胎 or 孖囡
依家屋企人都身處新加坡, 住喺Ruby 屋企, 呢段時間大家都好累, 好好休息一個星期先.
Ruby 就一得閒就打比我, 叫我同BB 講嘢, 結果係無聲對無聲.......BB 喊收場.
搵咗人去幫岳父佢地搵個近我地屋企嘅單位, 但係附 ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 07:59 PM
講得衰啲,錢又帶唔走的
能夠齊齊整整、平平安安已是萬幸
邊有可能咁快叫爸爸咖!? 佢地識聽我講嘢都神棍啦!
都無乜天唔天倫, 大家齊齊整整都好好咖喇.
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 09:15 PM
神童呀!你就神棍!
齊整都好好
你對孩子救了你們一家人, 是你們的幸運星
想問問係唔係孖仔 or 龍鳳胎 or 孖囡
ktwu2007 發表於 2011-3-17 21:33
kt, 有心.  多謝晒.
無可否認, 佢地的確令岳父岳母改變初衷, 本來佢地每日都係由屋企去醫院探Ruby (因為佢地叫工人整補品帶過嚟), 但因為佢地想多d 時間陪孫玩同多d 時間休息, 事發前一日改為住我地間酒店.......但可惜我地有幾位朋友遲咗一步.
如果早一日, 甚至半日, 已經係兩個答案.
不過, 有好多嘢都唔輪到我地控制, 所以除咗感觸都無乜可以講.

係龍鳳胎, 囡囡早仔仔兩分鐘, 開頭醫生話應該係仔仔出嚟先, 但後來又掉轉咗, lady first.....
唔知係個仔禮讓定係個女霸道喇~
講得衰啲,錢又帶唔走的
能夠齊齊整整、平平安安已是萬幸
小小康 發表於 2011-3-17 21:38
康記你講得好啱, 人無事, 有乜唔搵得返呢?
最緊要齊齊整整, 有d 嘢, 幾多錢都買唔到, 無咗亦搵唔番.
兄弟, 多謝晒, 有心.
kt, 有心.  多謝晒.
無可否認, 佢地的確令岳父岳母改變初衷, 本來佢地每日都係由屋企去醫院探Ruby (因為佢地叫工人整補品帶過嚟), 但因為佢地想多d 時間陪孫玩同多d 時間休息, 事發前一日改為住我地間酒店....... ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 09:50 PM
龍鳳胎
神童呀!你就神棍!
齊整都好好
自由神 發表於 2011-3-17 21:38
開頭我諗住我會頂唔順佢地喊, 但結果當佢地喊嗰陣我反而覺得個心定d.....
因為個助產士要拍佢地背脊先識喊, 啱啱出嚟嗰陣無聲咖!
抱佢地嗰種感覺........好怪, 軟綿綿暖笠笠咁, 好安靜但係又真係郁郁吓, 唔識形容.
我抱住佢地埋Ruby 身邊時, 先發然對手一路震緊, Ruby 都忍唔住笑我好似抱住兩舊啫喱, 驚整散佢地....
開頭我諗住我會頂唔順佢地喊, 但結果當佢地喊嗰陣我反而覺得個心定d.....
因為個助產士要拍佢地背脊先識喊, 啱啱出嚟嗰陣無聲咖!
抱佢地嗰種感覺........好怪, 軟綿綿暖笠笠咁, 好安靜但係又真係郁郁吓, 唔識形容 ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 10:02 PM
做左人老豆,又過一個stage
真係好呀
囡囡6.5磅, 仔仔6.8...........咁就14磅, 難為Ruby 佗住咁多個月.
所以生完之後佢瞓咗成日, 隻手捉實我未放開過, 我水都唔敢飲驚疴尿鬆手會整醒佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。