<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
物以類聚, 可能我地都係"古代"香港人呀......希望呢d "現代"香港人只係極小數啦.
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 22:57
d佬識d麻甩佬是古代的, 但d女卻是侏儸紀時代的
原諒這班可憐蟲
人窮(窮是指品格、操守)志短,得過且過,苛且偷生
小小康 發表於 2011-3-17 10:50 PM
我最窮最cheap皮
原諒這班可憐蟲
人窮(窮是指品格、操守)志短,得過且過,苛且偷生
小小康 發表於 2011-3-17 22:50
以前完全唔鍾意show off.
但係如果依家d 人真係咁, 我諗我會好樂意將部牛仔放喺呢d "高尚情操"嘅人面前打爛佢, 然後講一句:
"推鐵欄毀壞公物瞓馬路打警察好叻咩? 有本事, 買部嚟打爛佢咯!"
再叫人楂第二部過嚟, 臨上車再加句:
"推鐵欄你得我都得, 但買部牛仔打爛佢就唔係人人都得, 呢d 就係你地同我嘅分別"
仲要同個警察講聲:
"呀sir 唔好意思, 拖車好快到會拖走佢, 麻煩晒!"
我諗我真係做得出, 遲早報紙會有一單咁嘅嘢.
我教你呀嫂算喇.......兩隻小魔怪都係等佢同Big 4 教啦.
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 10:58 PM
你高要求高過頭呀
但係如果依家d 人真係咁, 我諗我會好樂意將部牛仔放喺呢d "高尚情操"嘅人面前打爛佢, 然後講一句:
"推鐵欄毀壞公物瞓馬路打警察好叻咩? 有本事, 買部嚟打爛佢咯!"
再叫人楂第二部過嚟,  ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 11:07 PM
型到咁
魔童
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3578984&ptid=206102]d228216 發表於 2011-3-17 22:51[/url]
笛子魔童
[url=redirect.php?goto=findpost&pid=3578985&ptid=206102]小小康 發表於 2011-3-17 22:52[/url]
我費事佢害人呀, 我條道路唔容易行, 都係平淡是福........佢大個仔教女仔做簫子魔童好喇!
BOYDWAN 發表於 2011-3-17 11:07 PM
打爛之前,可唔可以call 我,俾我企個車前面同俾我坐喺司機位影番幾張相先
鎚仔我出
再嚟餘震

日本地震:天文台錄得東京外海5.9級地震
【21:40】2011年03月17日
天文台晚上9時01分,錄得日本本州東面近岸一次強烈地震。經初步分析,震央位於東京東北約180公里,即北緯36.6度,東經141.5度,強度為黎克特制5.9級。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。