<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
我連飛都未曉填, 填完馬會都閂門喇!
BOYDWAN 發表於 2011-3-18 12:04 AM
打個電話,求其一個兄弟都幫到你買啦
所以咁先叫叻仔咯!

知而行, 王者也
未知而不行, 智者也
知而不行, 弱者也
不知而不行, 庸者也
不知而行, 愚者也
未知而行, 犬者也
BOYDWAN 發表於 2011-3-18 12:00 AM
全奶一線之差
回報唔高, 入貨量少........唔夠咖, 我要養家呀大哥~
BOYDWAN 發表於 2011-3-18 12:03 AM
小寶寶食邊隻奶粉
全脂奶
驃叔叔教的至理名言

無料的人無人扶得起,有料的人無人禁得低
驃叔叔教的至理名言

無料的人無人扶得起,有料的人無人禁得低
小小康 發表於 2011-3-18 12:12 AM
我只係記得
脾LA有汗,攞友有白印,佢跑得出我吞左佢
我只係記得
脾LA有汗,攞友有白印,佢跑得出我吞左佢
gn00987333 發表於 2011-3-18 12:15 AM

唔賭會病,賭就無命,惟有賭細的吊住條命
我去訓啦
用文言文鬧!
之後用俗語做注釋

顯出我地有文又得,武又得
自由神 發表於 2011-3-18 00:05
駛鬼咩! 一句"cheap 精爛仔" 車埋去就得啦!
學運女神? 去少陣老蘭湊鬼, 自重吓啦!  人地昂山素姬邊有咁唔檢點? 樸素簡單.
港版革命先駒? 正版哲古華拉勇到去踩到人地總統府, 比人亂槍打都未驚! 你夠膽上大陸咩?
蕉王? 搞好你檔麫檔先啦老新仔! 改個名叫政治團體就可圍差館? 物又係一班古惑仔!
大學生? 口材好好咩? 連香港法例都未識! 基本法你不屑識, 咁港英政府訂落嘅公眾秩序守則你有無研究過?
皇后碼頭要保護, 民生權利就唔駛保障? 你推人就話小問題, 人推你就大大聲比人打, 你當人白痴定係你真係白痴?
當年HKU 示威係為釣魚台, 依家你地嘅做法唔係保家衛國! 咪同前人相提並論! 只係好似當年左仔暴動咁咋!
中學生? 無錢洗無得威無女溝, 借機會去起哄破壞發泄, 再同人講自己有幾威有幾正義, 等d 女會覺得你好英呀?
民主? 呢班契弟叫義和團就差唔多! hahahahaha!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。