<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
**** 本內容被作者隱藏 ****
尼條片拍得幾好! 不過應該唔岩大皇 睇 因為佢都日日食la!
ktwu2007 發表於 2011-3-18 19:35
日日食自己呀..........?
BOYDWAN 發表於 2011-3-19 09:56 PM
BOYDWAN 發表於 2011-3-19 09:56 PM
boy

有咩投資攻略同大計?
真係喎, 我發覺我對異性嘅警覺性低咗喎.
以前我好容易sense 到對方係唔係對自己有意思, 傾兩句望兩眼就得, 如果自己唔係想嘅或者唔掂嘅就自然會避, 自己本身有興趣嘅就當然會知點做;
但自從同Ruby 結咗婚之後, 反而好多時侯自己唔覺, Ruby 同身邊嘅朋友都會對我講, 頭先有邊d 邊個女仔對住我不斷放電拋生耦 (雄霸就當然成隻雞乸咁豎起晒對翼咁添啦......), 但我又真係完全感覺唔到, 只認為係普通講吓嘢.......  
或者可能係根本就無心去裝載甚至留意其他異性掛.........
boy

有咩投資攻略同大計?
ktwu2007 發表於 2011-3-19 22:46
無咁快.
一來自己都未恢復元氣, 二來老婆同屋企人仲喺新加坡, 佢地都話唞夠, 要返香港先舒服喎 (岳父岳母例外); 都明白老人家唔鍾意住酒店, 但好衰唔衰我住嗰度d 大單位完全無人放盤, 所以打算喺黃埔買兩個相連單位打通佢比岳父佢地暫住, 已經傾緊個價同要搵裝修公司design 定, 隨時即刻趕工, 所以都幾忙......
再者, 都未係時侯; 雖然一用到職場心態就完全唔會有感情, 但一向不嬲對d 災難財完全無興趣, 而且真正嘅好戲在後頭.......所以趁呢段時間收集資金同做定research 都啱咖喇.
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
真係喎, 我發覺我對異性嘅警覺性低咗喎.
以前我好容易sense 到對方係唔係對自己有意思, 傾兩句望兩眼就得, 如果自己唔係想嘅或者唔掂嘅就自然會避, 自己本身有興趣嘅就當然會知點做;
但自從同Ruby 結咗婚之後,  ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-19 10:48 PM
果然已經做左爸爸唔同晒!
點解你成日有靚女向你拋生偶,,
無咁快.
一來自己都未恢復元氣, 二來老婆同屋企人仲喺新加坡, 佢地都話唞夠, 要返香港先舒服喎 (岳父岳母例外); 都明白老人家唔鍾意住酒店, 但好衰唔衰我住嗰度d 大單位完全無人放盤, 所以打算喺黃埔買兩個相連單 ...
BOYDWAN 發表於 2011-3-19 11:02 PM
最睇唔過眼啲人發死人財!
果然已經做左爸爸唔同晒!
點解你成日有靚女向你拋生偶,,
自由神 發表於 2011-3-19 11:07 PM
因為好靚仔
師兄!今日新校舍開幕禮。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。