<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
% Q( T7 w/ n7 f, W做乜開拖都唔預在下呀
; T1 y2 B& k) X: N- ]% n7 C1 D0 ginfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
) _6 U+ P& E! \' y' @

3 X2 s% V) X* ?: t" J諗清楚先好出聲喎,# j5 u$ o2 o) N  v- y* e
皆因呢度有d人冇乜品,
5 }) }1 t' f* F3 }2 Z! V; u. n自己詞窮,0 `6 Q2 x7 M. N' J9 o" O
唔係屈人,7 P+ N! m. ?  P& [& x  O& v- r
就係話人義和團,
. ~( Y% ]5 ?* m6 N仲隨時會有賤人爆粗.
; S3 k  c5 E( D7 Q/ V
5 k; T" C1 J% R" ~
7 g6 a* U2 E: n
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....
8 ?) Q5 W$ q7 e* s% R+ jhamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
. Z; g$ y9 r0 k& ~! E* ]$ R( @* R2 o7 e" j" k* ~& }9 }
版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道: ?3 Q$ e! b+ A! e0 ]- G3 U) V3 J) W  H
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
1 N) R  J* l& R: h& o* B你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人* l$ ?8 l. j( ]/ R9 D& \

- u& w2 X5 k% K我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
  V+ j& W" ^5 w因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
. ~. I: I( ]- |8 o4 O$ N$ P' R' S我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....
+ {. i5 N* R" f0 z: N8 k# b1 T做乜開拖都唔預在下呀7 s/ S" h0 }. o/ O/ ]5 K7 p( o
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
9 ^( F  M+ R0 Y3 C8 H* m# v* N0 c# M- S) Z: y; L' d6 M
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
, _9 Z( i# D: C, T. p你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
( i: y. `+ f0 A; @* s5 t* u1 o- \& E

& Q* G) b0 Z! J& w: U9 F關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, 1 T& ^: E6 P# L$ ]: q. a  k9 F* A! Q
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
+ T# Y* c5 f7 z2 w& tandyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
3 h' [- ~$ d. O$ ?/ f( K
+ J5 H  I7 w$ E! U, s! r
呀...打錯字....係開P至啱 / K3 `; |3 c( T  N

; b* ~/ U+ H  |今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...
3 r3 z) h" l5 ?8 Q食品若有輻射,梗係唔食喇+ I5 u' o6 \5 c* y) ]  f: k5 U$ i" Y3 }
若已經證明係安全,冇輻射污染,: d5 T& r4 u4 m' C; e" T2 C
點解唔食先?- G2 }, T' X0 N+ P2 x# D) p
& j7 m& |' x/ D' R: A
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
; D( {$ o9 b! n1 _: G
0 {- X8 z" |: G- x- i+ {# X
呀...打錯字....係開P至啱
. _  g( v" w1 ~' j7 P) C9 a% C8 K& R2 G* _
今晚有時間吹兩咀先: a$ Y( M% x" V: c9 c, @
infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
0 k/ H0 V7 }5 w' \
" `* a+ [8 o) W8 q8 L( d2 O
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄
. t. V  O! |. O3 F% [; A日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
2 M/ q/ Y9 I+ b, O9 X+ Y# E祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...- g+ P) I0 \& [5 Q5 o5 P- o- w1 h
andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
" @  k% ^8 t1 \% w# r; y8 K% @+ E, n+ j! l; T' m2 [6 O; d
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
- c( t. f- v1 t/ p

; ^! F3 k" m" L% w% ]版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道
+ ^! E+ X& }6 ^7 P如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
7 _$ X3 V, S, c" V你見K2 ...
+ p- P+ e9 u* H& ]9 _/ Mandyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
" u/ e7 t. B1 Q# v

) P$ r* v, }3 L( z我要修正...
$ f, _. t7 O: ]! C: ?, O/ `' D
* U2 j5 o/ O" _5 C) C" R2 }* u. L我段文章第一段係咁寫,
* C, V7 m9 @; B. v  e) P<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>1 W2 c1 A2 K8 K2 s% J0 z

, e- P# g7 u" I; C  O& {% m我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
7 x0 h) x2 ^$ ?0 r我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,& n0 b1 v- a4 ^" ]/ q
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
4 M# \7 s+ v0 e4 i" g  X( {* n
6 X' i5 \  n0 d
. V( K% o3 f+ l) ^' u
0 M$ s: h- _1 X) b4 v8 T8 O2 ]咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...( x0 K  g0 m: U5 ?: u+ X2 ]8 H
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
! q) _$ U. p& [6 J; m

+ P8 ~9 Z- @$ @" E; v. E在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
2 A4 o3 n, o" D: I3 T我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?. N4 ]! z" o* @+ D" g! p' m) `8 |
至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買7 }$ P" d. a8 ~2 B5 M
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
2 S2 [4 p6 P. C; `& @3 J* p8 Y
0 n+ |. C) ^: G. f" Q大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻7 y+ v: ]6 v9 Q2 ^8 V
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。