<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....1 @* k$ P$ G: L/ g/ u. H1 `
做乜開拖都唔預在下呀0 d: T0 ?( W$ f  u  a% r
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
9 l4 O# I% |" w! M( K, s) n5 V5 m1 I# C3 b3 s6 C1 N" M4 _
諗清楚先好出聲喎,
" i2 H& {5 O- Q6 L, r皆因呢度有d人冇乜品,1 u0 X; Y8 F  a% j/ K, w
自己詞窮,/ I; q: K  t8 J. D
唔係屈人,
$ x$ b9 @- u+ J4 O; Z# x2 o就係話人義和團,1 [' M9 g- Y% N9 K" Q! L
仲隨時會有賤人爆粗.
9 U' C# x! p# @& u/ x& z, J2 J0 V
# u- b: a# p; W3 J& @+ e5 c0 }
& o6 O0 b: Y+ l' M  f0 n; z% j* [7 e' F0 `& _! _6 l* J
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....7 \! z5 A4 z* q* l- E% B& N
hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
3 u* H8 j6 D# U, b/ D' [
- ~( i% U9 Q, S3 X; W3 Y" u版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道
  c& `4 ^& a; p2 I, s如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
2 \6 M: {8 Q% ]" L! u+ a' r你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人
8 r6 ?& ?- s- \4 ?- X0 a/ g# w
7 {' d+ P1 }+ s7 c- V$ u: W我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
: a/ v) z% y, h& ]1 H& R0 k因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!!
) f# j- ]! B1 K. r我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....; s6 M+ j) B" X
做乜開拖都唔預在下呀
2 O- [* g: F. T9 tinfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
  ?5 f3 R1 m7 n
, \- v9 S3 `% E- I# F" G: n
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已, ( O/ Q3 X, G  X+ I- c- S
你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
- Q* O: h( P, M) P
( i/ S3 V- ^  \. l關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
, \1 _$ |: w7 d' L你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
6 _0 z# `) m9 _0 {andyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
  Y/ i4 p  U' S- T& B! L! Z# J9 F! N6 P) @. O# @) E0 e
呀...打錯字....係開P至啱
% ?  R5 }! G. X- o; k
6 M6 K8 T% J- f- x, }# L9 }今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎...0 L3 R2 U. E. T
食品若有輻射,梗係唔食喇
/ K7 r. c7 v' d/ S! M2 @& P, P若已經證明係安全,冇輻射污染,
6 H9 N9 }  B4 S- V3 I點解唔食先?
" U9 m3 ~  p/ T0 b9 {. k9 G& d0 y" y1 S' |8 e4 f
你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
2 Z) L. F# o1 v& J/ g. E2 B) m: x1 p1 V! R7 X
呀...打錯字....係開P至啱 ' Q& D$ w+ X  y* R

! ?: [- s$ C. F4 u8 ?- o0 w今晚有時間吹兩咀先) O& d1 m9 k8 Z! h
infjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
: }. t6 V% b/ ]
5 C- G& I; l+ e$ N( R" U, o真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄) [# n: Z7 n0 f
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉+ Q0 o6 f+ e+ c
祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...
6 {' V  Z( g( candyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
, r# R& \, q  u
1 ?5 Z+ k+ G$ |1 y, s' L: d8 l
咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
/ s. e# L4 s/ t$ }( G. A: F3 w

, @. Z9 {# E4 U  q; q' r. l版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道
9 r, N0 ?: E$ y  x  ?2 K. d* F如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?: l- V0 G8 @- n# f0 f4 K; q2 X/ L
你見K2 ...: J8 c! ?  S0 ]/ n1 v2 }
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
4 V* d; N) f4 p0 L1 F& i: t( f
9 P0 ~$ @  U- _, u# `0 o' P  h- R我要修正...& U  |7 y" }2 z' _* P+ r. y
/ s4 j& ^% I9 H/ d
我段文章第一段係咁寫,
( K% s) B6 {" {! C7 |$ _+ M# U0 F; o<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>/ ]# T, f$ i+ X

2 i8 W' w% `7 s8 V我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
% k+ F3 _5 T0 ], Q我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,# Y' Y* s: G$ _& y
所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
2 c* {! r6 O& e9 h2 l1 M0 u, {+ l% U: t, f: \3 n
: V2 ?- s' r1 \( o5 E
7 G9 T, u/ z" S5 p咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
4 p# C( l, o8 M' P; Winfjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
! u9 A. h4 Q2 C/ R! ~8 P

3 |  V1 X4 m( M1 ?, d) R在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死
! u) h6 T5 e4 R8 v% Y我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?
( J4 w# B) J  s( ?8 \$ L  r至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買
, `" H' G( _/ S8 h9 u  Kadmin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
) v3 H; N/ @' }& j
" S; x* ~8 p( U1 {' H% D7 p9 q大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻) G+ e/ q2 [1 n4 m
(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。