<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聲討"打狗棒"會員, 取消其會藉, 有破壞冇建設
返回列表 回復 發帖
( ~: b5 t, g7 E5 `: i

1 \  _! W0 b$ M( I有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!
* ~5 u; c3 u5 y5 X我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人"....
! k2 O& v- a% Q6 f2 |我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...
" y/ C0 F( g2 N4 K( ^; Lhamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
我係咁理解:& \& u6 A2 U9 S
陀地=土生土長香港人
$ s; w- `; |' q: O+ I7 b% J" E6 T陀北=由大陸移民到香港, 有香港身份證
6 V7 F2 K( I& p8 G北記=純正大陸人7 Q) P' T6 B. k, D) s9 ~+ ^* a
1 @! x% m( g* v+ G  B4 H
你講得啱, 而家索陀地真係唔多, 所以要靠d大班報料...
3 V5 o$ u1 F9 W/ M9 s2 `( F, B0 P5 v  X9 @% c: W
有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!1 {0 t2 p* x( v  c3 a8 _6 T& I
我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人"....
( n, O6 j1 b0 V, @" ]6 p6 r我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...8 K: O6 q& c6 b2 A1 ?( g; D* z' ]
hamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
喂, 你有咁嘅強項早d出聲, 幾時約你跳番part?
5 _: P$ k2 j1 {5 t& [: G2 ]  M" U
% \) l1 P& x: i8 ]字背...
2 G. f1 c/ [# t" _3 U# d/ s& L% h, u; k7 d3 \4 w, I

; B6 {0 [0 F% e9 H9 x7 T1 i0 s+ R% t0 r7 u; o

4 L3 o5 ?- F* z4 t$ y( {; ]; `. ?陀背 = 陀地斷背
喂, 你有咁嘅強項早d出聲, 幾時約你跳番part?- Q6 n/ u) G9 @0 e1 l$ T
打狗棒 發表於 2011-4-9 02:31 PM
3 S1 Q& V. z8 r$ K& A3 F# ?' t8 N! Y( t! [, Q3 R/ v* f: ]3 R+ e2 {
問題不大, 飲酒飲得幾多! 不過我擔心閣下開口埋口都"小農DNA",
; M+ o' R2 Q5 N$ ?得罪我班客仔, 到時真係多得你唔少
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
8 m4 M" k$ ~+ Y8 j' G' ~% ^
6 k1 j# V) l. V& I8 ~問題不大, 飲酒飲得幾多! 不過我擔心閣下開口埋口都"小農DNA",
) K4 K; ]4 {8 q3 |得罪我班客仔, 到時真係多得你唔少4 Q3 `5 f5 q2 |* F
hamsubboy 發表於 2011-4-9 02:46 PM
學校辯論都有正反兩面, 我除咗識講「小農DNA」外, 掉轉槍頭讚共 產黨係天上有地下無都一樣得!!!
學校辯論都有正反兩面, 我除咗識講「小農DNA」外, 掉轉槍頭讚共 產黨係天上有地下無都一樣得!!!1 E: ~: S2 i5 a6 \# r% f2 x
打狗棒 發表於 2011-4-9 02:50 PM
+ r- q* m1 ]% f' d  q  x& _. b* N
$ R7 ^' p  a  {- ]
真係"狗"......................哥 !
, |  ^; Z5 C3 }OK! 到時去發信息俾你!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
去跳舞侵埋我啦!
+ R9 ]7 q6 O1 Z) |
5 E# D) o: |9 f( w3 h+ M
有無咁多樣索陀地呀!? 啱啱攞身分證, 講廣東話唔多正果D, 我當係"普通人"....., 唔當係陀地!+ O5 T7 v- L0 P1 T) j3 X* s
我去開尖沙咀, 全部都係拎住中國護照既"普通人"....
/ W3 E2 M( i2 Q/ U" C8 e3 U- f- I我一向唔帶出街亦唔食, 因為以應酬居多, 負責埋單同飲酒為主:hitw ...  O( t8 r& g$ o9 {  w$ K! E  b
hamsubboy 發表於 2011-4-9 02:15 PM
% Z( v( N) S7 k. b# }7 s. y
我去跳舞都係飲酒揸波居多,小出街,不過有時遇着d女索真係忍吾住架!
) P5 e" k& i: ]3 V! g! f$ M
我去跳舞都係飲酒揸波居多,小出街,不過有時遇着d女索真係忍吾住架!
7 x% j& C5 R+ r  Jalan3015chan 發表於 2011-4-9 11:47 PM
不如搞番次26fun舞林大會......
亂發無謂帖, 欺騙, 惡作劇, 支持死"打狗棒"會員 , 贊成請覆
2 t! {' u0 \5 S; V, x  o% NPan Pan 發表於 2011-4-7 08:50 PM
0 |& J8 g/ o! r3 q: g/ R  P3 |0 @& a8 X2 R0 L" _2 k& C

) S% ~7 {% D3 z' g" \( |
: @' y0 S9 ~4 w1 L9 a! j6 y# F* m' N
一於死佢 , 行刑!
) C* \' p/ L0 `2 x2 E我質
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聲討"打狗棒"會員, 取消其會藉, 有破壞冇建設

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。