<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
$ V( O; \+ s4 I+ ^# _
$ {# \+ B6 L/ |  R [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀. % f4 Z- b8 ]. r' J3 y' j5 y) M
bobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
5 z/ t5 x3 s, K5 x# a  V! }
( x/ j1 j% j1 d3 c: y% K唔彩奶3600渺
, M! r) ]# o3 `9 M" w
6 Q3 U( Y6 _. z
唔彩奶3600渺
  X3 E; n- c" s/ _& \0 Z7 }+ D3 @vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
- e0 N; ?" W) f+ {! W% J

- ?) h/ G; E7 c: ]: G7 Q% s[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
& Q# ]3 g  |. H  V
( O- p1 c9 n5 w
# i' `) @$ x3 Y% A  h
" f+ n- y- ?2 h1 k( e5 Y[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔. ) m. e. `! k" _& K2 y
bobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
7 q4 `; s6 r  H2 F/ {
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv - ^" |1 O8 \/ O1 f2 M
( q$ _7 ~8 t  _9 s5 g- E! p
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
0 Y. e% C" }6 G/ X6 u2 P1 F0 |" z) b3 x/ y, h, Q- W( Q$ {% f8 c
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
5 {6 {. u5 W7 m% [bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
" u1 w6 b6 }& R5 B( h) p

5 q) |: n) g- r, q1 F# Z# P2 I! q4 B( r' ?/ g' L& M4 R
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv 9 u2 o0 w3 s3 K  `  N+ X0 h

! ?+ o! [1 `' h8 K0 heasy汁 = 奶汁

cgn
7 K. G. {# W, c$ A( C
0 N; @1 n7 {* O# B$ J
75# vv1668vv
/ S$ ?' f4 a* s% e" h/ ]4 V' F. q: y/ o1 q
easy汁 = 奶汁
& M- k; S5 a5 R8 Z. Zbobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
) r7 y5 V$ f1 [' V+ n) Q& g9 T8 C& H, b* d3 B, N' I( \
喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv / a7 m1 z7 b& r: d5 x

7 \9 c. S0 G$ C1 h7 v3 E5 C樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv * b3 Q; l3 [+ p; h. ]
" x+ V9 A! D! k7 {/ S
樹水, I楝盧喎.
0 Q' @0 ~2 a! j. s% P( T9 _bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
! r6 ^/ P7 q- j4 \
7 ?1 e. q0 Q6 g: w/ @
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv 3 j) ~- U- A, L* X3 b, U  b
. |1 L+ w! F% _0 {! G
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。