<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
' F5 r: u: d$ y, A$ s' P/ p. _9 v! W) D+ N  e
[餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
6 j5 A* Y: X7 R# q4 a* x5 b- Dbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
$ J" H4 s5 x( w8 A4 m$ r
! G' B( ?' s- R7 o# {0 _0 S4 E- L5 B
唔彩奶3600渺
0 z9 m4 V. a0 \+ }+ s0 U+ [& U" r
' M# _9 ~4 Z  l( N3 I+ x唔彩奶3600渺
. ~0 l4 t1 V$ r& ]1 h( Gvv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
3 }. g% R; v: c% f9 w
9 W+ {9 o" X8 X0 s5 [! g% K8 J[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
$ l1 Z4 d1 X* H+ m
5 H9 P* f" a6 P0 a* b
3 O0 F$ [3 E% w% S. e5 C
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔. 2 N0 h" _: w/ Z7 m  V  X; f2 Z7 q
bobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
7 z* f( L$ ?# I; i尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv
9 M% y. m8 e8 A- |+ J# X
/ \  B4 |- `; S返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv ( F5 M7 x: i) j8 P) X/ f0 Q

" D/ m6 z( G4 v+ O: C: ?! _$ d' a( }3 X返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
: P! J: [" H" |6 S. Obobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
$ x; U" f6 w8 n- z' i- c  N- v2 R. E: I/ ?) G# w

% F; n, ]+ d, e5 s果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv
3 b% y/ t3 u% B" i( D* I8 @. d/ V4 T
easy汁 = 奶汁

cgn
' d( |) n/ k8 Z" U, n. G% i
1 ~$ k. W" j( \" ?! W6 d
75# vv1668vv 5 m( K6 [0 y3 S3 P0 D; s4 V& e
7 `1 l0 r5 f# H& O
easy汁 = 奶汁
9 F3 D7 ?: K) j! y! D2 ibobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
( x: f* p( n3 E

0 C4 e1 v, ^5 g. p( t  C/ a* _喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv $ m  V; v7 V7 ]! L3 Q3 C5 W
  O; T0 l8 V5 Z2 M1 I! Y6 K' i
樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv
$ e$ _) f: {9 F7 v# e9 q* V. b5 D5 ^/ h- k9 E5 Y8 d
樹水, I楝盧喎.
. h7 y* r+ o5 W: @1 xbobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
$ B9 _; G5 J: }' I3 |, U% X6 @& K
" Z9 \, C. r$ B, M嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
+ O- g5 Z0 j7 p9 K$ N9 [' W2 c) ]2 j) ?6 y$ c; v' Y, M4 t* w4 w- {* y
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。