<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
% A9 o6 ^. l+ ~5 s0 R
* s1 h1 I, C) |0 W- N9 z [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
4 R, ~  f3 d( b# {7 lbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
/ T- E0 B2 E( K+ @4 f) q, ]3 n- n: f5 \0 \- k6 S
唔彩奶3600渺
7 O$ I2 q3 ]2 \1 q1 u7 A
1 p$ `: _6 N+ ~5 _* B$ ~
唔彩奶3600渺 - ^9 M: o' l! O% C% d
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
8 m- n( Z4 N& u. J. y, c, I4 Y. V4 C; y: i) c9 h* y
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:20 PM 編輯 2 p( `; A; g3 G# M$ a0 i
/ k$ E% w7 |/ N8 t" j
+ G0 F2 ^7 j" O) I
6 H3 |) Q6 f; l  o6 g" y- y
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔. 0 l) Z7 X0 B$ v- E, z. N  t* t- f
bobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
- }! e3 U* w: a5 L. Z
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv ; R5 J: p& q  w# Q! R) A
0 f5 S6 q# b9 H
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
% a; n# k0 ~! X0 [  M; v' H8 j2 H& ]
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
& S" T5 G$ p: t- Y& J$ x  \3 [, n% m8 s: Nbobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
- t/ h" l, `9 }9 x3 O( b- Q
. k1 _0 ^' l7 Y" ^& s, `2 Q- U- Y- Y
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv & N% `7 l3 C& R# e7 x1 c' m/ `3 s
  M6 u! h# ]( i& p
easy汁 = 奶汁

cgn
  i7 S; Z& `/ s2 M  o1 g7 U4 s5 k& ?9 e9 v, V# O$ P$ F
75# vv1668vv 8 o. t9 ]( K- [0 D1 ~, G% J
8 H: o% x+ J4 V9 ^
easy汁 = 奶汁
% |0 c: |4 w. T8 X8 {  Y4 U+ Ibobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
! m( M+ I6 K& i# A$ R" s, s

- E# }6 w- D  H9 ^3 d8 d喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
, X8 O! L4 u* g7 u% X0 {; c3 }# T# n. ?: U
樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv 3 L( }( [; p! r" j) n; x9 f
2 l# \6 }" T7 X. v- B( f2 |- v
樹水, I楝盧喎. 5 v1 G% C! x7 ^: c/ x2 X; k  S
bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
7 `' r& `- ^% R6 _& y: n8 t0 _4 H( _: O7 E0 Q% N: v4 [
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
: x" p# x' f/ E" M) H4 [+ r) ]
! M9 l+ ~- G2 g! y7 J& U8 y$ X& ~9 h嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。