<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
" R2 ]6 t% }1 R) A  }6 Z7 r/ r- F2 Z0 @0 c" [1 R
[餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
  J( x( t5 _: X2 u, |- Zbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
: Q; j" v/ U% s
5 d# l. g) v; q唔彩奶3600渺
1 c( ?* f0 B' u6 G' ]
7 O, }+ z' p7 Q( B: `( k+ ~
唔彩奶3600渺 . Q5 Y1 z  S$ E# M6 e
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
" j8 W, F  L3 @) R" d7 }
+ x5 u8 z* ?$ u% J6 z[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
; c9 R: G( V' J7 P7 f1 s
1 n1 K5 M* d" Y" C( }4 m
7 `/ O- ^8 E/ N1 R! g6 I2 V* w7 R, `8 S, w7 m
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
7 r# U' ^7 E/ _6 |# W- }. ibobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
/ z" ^1 {) w8 E- t/ U6 O6 p  F
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv ; L5 x( p+ Z5 l; p" J
& I' Q/ l* }9 k  N: x
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
! I; R: F1 T. @' x. `/ F( s! V# J* S% l) ^5 u
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙. 4 s# a/ W4 r4 r  N! Z/ W- a2 }
bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
" F, h0 {# C$ [  `$ [5 h8 j

+ I5 N) A. b% W) a) p; X4 L, U0 o' Z, ?7 \( j
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv
5 A& d1 n) p. ~3 A/ W0 R, [* @
2 \: K% i! S5 Teasy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 # {8 Q. p3 K. W* V( I

- E2 X; J* E) u& j1 c( M
75# vv1668vv
! O2 `" K8 Q1 E  _6 ]7 r# b) O( `
* r) l/ o$ p' I+ e& @( weasy汁 = 奶汁 9 p% n3 Y! b* `* x
bobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
! n( J5 ^5 F8 S' ^* }& q
/ Y% C& m& Z3 _* b/ L3 f* W
喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
* E0 Z1 S1 _+ p. N: a* d0 T
! v7 v- _6 T% ~! p樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv
' d9 L2 I9 Q* u, }* E0 `, A2 u+ K0 `% A) U% t
樹水, I楝盧喎.
1 B3 a! j9 Y, w9 I6 V- @: Sbobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
+ g7 Y4 \* n- i8 M. t1 z

1 M. }; n5 a( ]4 Y6 h  e嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv 8 p* Y1 Q. j& c

, B" H8 R* M# F1 K2 E/ }嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。