<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv
  a$ _3 |: ~' j# G+ l+ v* e
) B' f6 R" d5 V- r" g [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
5 F# J. Y7 w4 jbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
$ j9 G+ V8 k* X+ p5 r$ d3 `8 g; X2 y& q
唔彩奶3600渺
' k2 B: n; `0 H

% {: W* V. I; H4 ]3 L唔彩奶3600渺
7 W. x- m5 v; ?5 j3 t1 Avv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
3 A- D8 {6 K2 f! F3 t7 N
/ O. Y* }% \( u9 L[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
$ J6 S4 m8 ]- t* F6 D& s& H$ f
, i8 ^- c7 B( Q* Z# ]' [5 V
4 `2 J7 f% D& O- i
& s* I1 w! [; k$ J3 ?3 A
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
1 j9 r4 ~  K+ n* zbobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
0 r' L# g4 w$ [) @* r4 S6 m
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv
0 D9 e# D3 \) p) l3 O! Z# N: z: f
. A: _- U3 I5 F, k返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv , t1 J- E8 Z& D% Y9 e

0 M" U* e4 s0 d返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.   o: n9 H  [. W
bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
1 e/ a, I. T  }* W3 b$ ?
$ r* d9 e& y- ?" d9 c" @) C
: E0 v3 b8 J; o3 j& a4 ~
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv
" ]9 y. R$ \: u, D9 V4 O
0 H3 C% j& ~. ~0 ^easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 + G$ @( [( }- A$ ^* ]9 P2 H  ^

) Q6 [: d/ `3 _: B
75# vv1668vv - r3 u" U: E% k3 h

4 x7 i3 [, c# Ceasy汁 = 奶汁
% [, W' o" b9 N/ M4 vbobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
7 B+ v( M% {! b4 l  o2 m4 e
; t) e# v4 w2 ^& I4 I喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
8 B1 y2 m% D- |6 F. S" ?# e+ O! `0 f. H
樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv
3 D9 I9 B; W' c" r+ A8 \
4 m2 w: r4 _0 X% e/ v樹水, I楝盧喎. - D' m4 K- N1 @; \
bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
) N  i% n1 m& Q8 \* n4 z+ w- a; v
! _: {( Z( L4 n* a. Q1 W( @! j嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
0 b6 n5 r4 J7 N1 b$ C9 F' ~5 n- ?# _6 l* s: ]7 A0 J
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。