<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv ( h  W  \# E( m) x" w5 h2 J  q2 x9 _
/ T% K/ h4 o3 R% z! ]
[餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀. , z% O+ ~6 G! O6 a
bobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
$ F5 V& ]: L" ^1 l9 X6 F! v5 w6 n
. j7 d, h. \3 B4 x7 J2 {
唔彩奶3600渺
; y  N$ l. n( u$ B2 C8 C$ D1 [1 ]: K" s) t
唔彩奶3600渺 + [( k0 B- r* U$ v
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
5 g2 @7 N7 c' K# [1 ~
  i) G, f" O& E$ s& b! z[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:20 PM 編輯 " b% F4 r  e7 ?5 q  z& r
* G4 O$ l' V6 c: q# g, Q
6 q/ F; s6 t8 S3 P8 i& f& N
8 P2 G7 \7 O$ O" t: n[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
( `$ W7 n# K, zbobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
% W1 v* n9 u3 f1 E8 t
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv + M& b8 J  v+ @9 A
* b+ I8 F( k  U, \
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
3 p+ ~1 X, j3 j' E$ d0 @% P
2 p' h* K- G) x( b- n- M& h返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
; O; a; R/ }" k9 g4 `( D" [: [" [bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
! S0 f; t4 J  h, v$ `1 n& ]

4 {, e% o0 c4 R( X$ D2 x
& L  f: `" H% X! H7 j& L6 m0 s果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv 2 f) r2 H( G4 Q+ `& [( @
  K/ }% c7 Y# M
easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 " L  }0 M) Z9 X! z9 N
: O- U* B6 ^# x* y  ^
75# vv1668vv
  z) W) t3 }  M. A
5 l/ J. v3 t# K, B  s3 @easy汁 = 奶汁
( G1 O; V3 c/ `: D- _7 u! p  ^bobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
/ X: E5 K9 p* J! n$ t1 _5 z

+ a$ x( {8 x- X, B喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
4 K; s7 l. {5 u) w" b4 Y8 A: V
( P2 u1 b2 _$ _; g1 h- }樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv : N% G5 p7 E# {# A% _
; f& Q* \8 }& K$ I7 S" w
樹水, I楝盧喎.
9 e" s0 X/ ^" I: abobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
+ Y1 h! J1 o/ k. |6 {" n+ v8 k6 Z- I& r8 \0 s6 Q8 `
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
( T3 P7 n% w4 v/ G( X: E# N, M- n% {/ s) c+ O; `
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。