<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv 2 ^; D& d1 u6 H8 E* C

; C: i/ C; g+ W" p& K7 n8 @; D3 z [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀. 6 O/ o0 Z1 ?! K7 j$ n4 k  ^
bobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
8 K8 M- W/ K! {; c2 Z2 s5 H/ U$ L6 X/ U9 S' p: C+ m& P1 l% y
唔彩奶3600渺
. R+ t" i; t. ?. [% E# `
, D  T: a( p7 Z  w( y
唔彩奶3600渺   v: [+ ^  l% |$ W
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
* F  v9 T+ e9 W0 S/ x5 g& g

! z" t0 \* L) B# P[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
6 V3 T: a% @* E5 j1 U7 I' t
7 h1 G: B! K! M  r
) ]9 Z) a% i/ E* f- b
; w8 c& f2 F8 {- r3 V
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.   N- g1 c+ `! a
bobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
0 d* }! U4 I6 ~" t2 G
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv 8 G. w6 f9 ~) a! p5 K8 Y
4 A  g/ G- K( `# w( g  _2 t
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
' Q- C5 j4 @5 X- L/ i' B% `: ~( @( O3 `9 X% O* u+ C* X
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙. ! x1 \& }6 _$ g- |4 m' D
bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
9 e( j! I% G! a/ S& @
+ I: \5 `, g  x9 I0 P  ?
/ D) l0 o  k0 V; o: M
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv
* H: ~' k6 j+ ?, Y5 x4 _* _& W! R: ?, T' f% ~4 N/ {& x+ E: D
easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 ; d* c% [8 Q1 D! f- Q7 n3 C

- @' f& z1 y* d; l7 }
75# vv1668vv
1 [4 d/ F4 R# M+ H# a* s+ ~, K% \" w# T; a9 N+ T! N: c& C
easy汁 = 奶汁
, F3 {! b2 z6 G6 c" M, ?bobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
% w2 s* P  j9 Z* U
) n, ]' }6 B3 M4 n3 |8 h6 H. f
喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv
; v* D+ e( J. @: K( n
, i3 y9 U; j1 m! J6 r, d1 ]5 D+ I& @0 L樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv , E5 V  W# @' e7 b, R
) v8 m# o% |# F: W0 d& ]/ J( U) ?( m
樹水, I楝盧喎.
1 T6 |6 @* ?0 K5 L4 G3 r# Vbobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
) Z8 S- \: L7 g- }! c% W
0 ?' }4 X% }" D! S
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
! o" Z( ^: q/ `  V, Z2 V! O- d0 U! ~( y$ v- f
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。