<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=246868&page=1#pid3621409
打狗棒
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=246868&page=1#pid3621409
打狗棒
自由神 發表於 2011-4-26 12:58 AM
99.999%
九哥仔咩事?
犯眾恕
都係娛己娛人啫, 其實都無傷大雅.......平時d 報紙雜誌何嘗唔係誇張失實? 我都唔明點解要咁大反應
都係娛己娛人啫, 其實都無傷大雅.......平時d 報紙雜誌何嘗唔係誇張失實? 我都唔明點解要咁大反應
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 01:31 AM
全版aio都喺佢....槍打出頭鳥
全版aio都喺佢....槍打出頭鳥
d228216 發表於 2011-4-26 01:32
1. 依家咁靜難得佢仲有心情出吓post 玩吓, 佢對呢度都算係咁咖喇~
2. 還掂無乜post, 佢出呢d post 都要花多少心思咖, 總好過d 九唔搭八呃post 吖~

評分次數

• admin

1. 依家咁靜難得佢仲有心情出吓post 玩吓, 佢對呢度都算係咁咖喇~
2. 還掂無乜post, 佢出呢d post 都要花多少心思咖, 總好過d 九唔搭八呃post 吖~ ...
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 01:37 AM
我玩先既...但佢對頭人多呢....冇人ban佢, 佢自己R底分身
我玩先既...但佢對頭人多呢....冇人ban佢, 佢自己R底分身
d228216 發表於 2011-4-26 01:41
咁我地不嬲都出開呢d 玩嘢post 咖啦, 如果咁就要插咁雞仔物要比人生劏?
不過唔似佢作風喎, 佢平時乜都唔赦嘅又點會淆底? 可能唔想aio 嘅人難做所以用分身還拖咋?
其實, 呢個衰公對呢度同我地都有份情誼嘅, 係把口搽咗神油啫~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。