<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
佢想你做龜公
老老實實, 溝女真係唔駛錢咖喎, 用腦吖嘛~
狼狗先啱呀! 龜公.........
又未必, "唔駛蝕"都好叻咖喇~
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:53 PM
boy, 係香港開間 av 學堂, 每學期請幾百個 九州 o既 av 女 / 素人, 尼香港做女主角.
再請 d 佬 同 小小康 做教授, 保証包賺.
有無諗過黃色事業, 點解係香港唔可以做大?
唔慌唔女喇, 雄霸話個零月後等佢調理好晒個身子要積極做女呀! 我到時又要做豬公配種都似!
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:53 PM
唔好咁急好咼,,,
馬伕幾咁專業看,你知唔知?!
老老實實, 溝女真係唔駛錢咖喎, 用腦吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:54 PM
點搞,,,呢排完全無女埋身
boy, 係香港開間 av 學堂, 每學期請幾百個 九州 o既 av 女 / 素人, 尼香港做女主角.
再請 d 佬 同 小小康 做教授, 保証包賺.
有無諗過黃色事業, 點解係香港唔可以做大? ...
ktwu2007 發表於 2011-4-26 19:00
一個好簡單理由, 香港嘅社會制度唔容許.
如果香港可以容許, 唔好話AV, 五花八門夜總會同賭場開到澎澎聲都得, 仲邊到輪到馬交?  何生叫救命都似~
迪士尼? 開個賽車場同賽車博物館好過啦! 真係好徙料咖.....
唔好咁急好咼,,,
自由神 發表於 2011-4-26 19:01
呢層要睇雄霸喇, 我就覺得小魚毛已經好足夠, 但係佢要好多個喎.........
馬伕幾咁專業看,你知唔知?!
自由神 發表於 2011-4-26 19:03
直情係社會科技嘅尖子呀!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。