<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
點搞,,,呢排完全無女埋身
自由神 發表於 2011-4-26 19:04
我夠係咯.........
同雄霸落canteen, 一陣返~
我都未講幾時要, 唔駛咁急救我喎兄弟~

**** 本內容被作者隱藏 ****
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:46 PM
多謝支持娛樂滿紛
呢層要睇雄霸喇, 我就覺得小魚毛已經好足夠, 但係佢要好多個喎.........
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 07:06 PM
咁急阿嫂辛苦嫁咼
一個好簡單理由, 香港嘅社會制度唔容許.
如果香港可以容許, 唔好話AV, 五花八門夜總會同賭場開到澎澎聲都得, 仲邊到輪到馬交?  何生叫救命都似~
迪士尼? 開個賽車場同賽車博物館好過啦! 真係好徙料咖.....:nogoo ...
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 07:05 PM
聽我d 番深圳玩 o奇 朋友講 依家上面搞緊尼個. 四周圍都掃到仆街, 都係留港消費

深圳大學運動會  準備10萬安全套

今年八月在深圳舉行的世界大學生運動會將準備十萬安全套。深圳還要求嚴查食品和飲水衛生、防範H1N1流感,並招募了五百名志願者 ,一旦血庫不夠用,會聯絡他們及時捐血。「南方都市報」報道,深圳大運會執行局長梁道行日前在動員大會上,要求所有涉及大運會的藥品需在五月三十一日前確認到位,同時在食品安全方面「絕對不能出紕漏」。他也要求準備十萬個安全套,主要在大運村中派發,但他無提及發放方式。
在舉辦大型體育賽事時派發安全套是國際慣例,旨在預防愛滋病、呼籲安全性行為,北京奧運、上海世博和廣州亞運都有免費派發,主要是放置在酒店,北京奧運村放置了十萬安全套,結束時只剩下五千個。第二十六屆世界大學生運動會將於八月十二日至八月二十三日在深圳舉行,參加者包括運動員在內約有一萬人。

http://www.chengpou.com.mo/news/2011/3/1/10583.html
boy, 係香港開間 av 學堂, 每學期請幾百個 九州 o既 av 女 / 素人, 尼香港做女主角.
再請 d 佬 同 小小康 做教授, 保証包賺.
有無諗過黃色事業, 點解係香港唔可以做大? ...
ktwu2007 發表於 2011-4-26 07:00 PM
忽然間做咗Professor
**** 本內容被作者隱藏 ****
d228216 發表於 2011-4-26 04:35 PM
放咗座UFO,夠你駛幾個星期
中華文化源遠流長博大精深, 四大名著點可以唔睇喎?
唔好話四大名著, 孫子兵法同春秋更係商務管理必讀添咖~
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:43 PM
本帖隱藏的內容需要積分高於 1700 才可瀏覽
老老實實, 溝女真係唔駛錢咖喎, 用腦吖嘛~
BOYDWAN 發表於 2011-4-26 06:54 PM
忽然間做咗Professor
小小康 發表於 2011-4-26 09:22 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。