<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎/ h$ `) i( w- o3 q
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
+ E* b% j7 F3 w- S
3 H- Y! S: W. g7 I# a
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,9 K% i( h8 H( e( N
於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....: U# W* }9 u* _( a
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....
' S- z: t$ i. |% E盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A97 H# A, I% \  }8 @6 w. j) S( k
) d' [: z% \: a. x7 E$ y
我好喜歡看!& D$ Y. e. o8 J8 R4 U6 T/ A
hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
' L. O  n$ r0 y6 q! @9 E) r

, Y+ t, K+ k. F! C6 z' g講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? % {  `* \4 Z9 @( P
8 O0 i1 T( u/ I4 k1 q. l  ]
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
. c% c% h' J  X/ w; g; ?/ S

% d# b" _4 s& I講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
1 `; [8 Y3 y0 g9 ^7 d
  k3 j; ~+ M# {, J* m  n如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
# V1 S. z+ F9 BK2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
$ {. ]& T. o3 l5 ~
9 R  h1 o8 V( p千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
, A3 I: j* w& V0 k/ T8 u* [' m+ ~( z; R4 h; @6 X% X
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
3 O) p* r' F/ }1 r9 J- {! a: u5 Q8 B+ s& ]& K
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
" \# E  F- L  _* M- _& \# A7 `

1 \$ F& C& l) n; L千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
4 w8 p3 b% b+ x7 s2 F& W( L6 W5 E; G0 Z3 z4 y  q2 S7 M
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #1053 x% _3 T( B: F% {  Y5 {
% A- r+ w* y8 F. |: u" k7 t& k
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
' I5 e, T4 h2 x$ f* i1 Z, Thamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
8 H3 y9 l( f3 _, T" d# W# T

$ |% W- r% M7 ?% h$ [哈哈.....做乜又...
本帖最後由 hamsubboy 於 2011-4-26 10:38 PM 編輯 , C& w. m. W% o4 [
0 z& R2 }$ ^# _7 ~* g
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
8 U2 D  g% h: q. `7 o盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
  {$ m3 {, p0 A4 A
* F, p* f  ^: T你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,
: e  ]6 l4 o$ j. E佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"% x! d. q" {3 H7 p2 l+ C

" y* B; v* q7 q% ee! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母
$ c+ D3 c1 ?! l( K/ X7 w3 }) k! y# U  V/ @
$ C0 b0 E" n' d% W  r/ k, a7 `
http://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html
4 i9 V% k! Z5 m' P- N  d% q見#65
一 定 會 成 功 。
5 B9 u5 u2 k, \" S2 q9 c4 o: m/ E
$ ]& V; a8 I; B6 v# J2 z7 `% V
哈哈.....做乜又..." g! L  L5 G: n& [8 X( {3 I
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
- E7 u. t( e: |' G! `. h8 U0 U

1 X1 ~3 S  D1 B* q3 g: K9 X* a* A  B2 |唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。