<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9
! G, [. a% o9 ~% a6 g. |; s8 f* C
9 w% t( s7 y* |我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎- q; Z' ~( l& G6 j! `  M
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
& q% y8 X' y# H" b

9 V4 m& T0 T: y5 ^' j& i$ I
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,
0 E# Y8 E0 D( _7 ?於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....
0 ], }( |% x8 y7 C5 k/ x反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....5 l: `* i8 A* _" h  F: s# S
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A94 Z% D0 S# ]% W' h( r9 C" S9 h7 E* @+ ^
$ @& A/ H# u, M8 n1 M
我好喜歡看!
9 d9 ~) g2 a. C+ l2 m7 ]hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
* D2 h2 z4 @! w& Y% [; _2 N
  V( D2 Q; Y. s' C6 Y( j2 b# t# }
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
( r! }/ d, y7 ]7 D5 v7 Q) a# h1 T$ F: U
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
+ u" b0 i9 @8 S0 W" J
. \$ O# i+ \/ ~0 M8 ^, e講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
- _- ~" t9 R  Q) b* H6 c' {; j
; q+ ^0 g0 z0 z& A& }. P: @如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
5 N) I; T3 ^; Z  _0 D/ `K2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
& ~; @6 L4 K6 w: e6 ~5 Y
+ D" I& N5 ]1 Q7 Q: V千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
/ z1 M7 O, B$ D+ f5 d6 W! j. b9 P% H
7 ^7 {8 C& F2 R- v7 ~. U之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
- c1 D0 ^8 |6 g5 D9 U. N0 C0 \$ m" m4 G' s/ B
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
- M- W+ p6 c: k6 e' X, v
; n6 `" z$ W( O! b
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! 1 v9 C3 j: Q" E5 k0 n

/ d8 o& t0 M6 T! M, g7 t之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
. S. T4 S* m5 W  f" w+ p4 G9 q8 M! B- e" v) U0 ?# u/ X
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
8 `( b! _* i: U5 r, B8 b9 X( ehamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
9 s. ?; N+ \# Z. W
: ?- T! o3 A& r7 @! u  K
哈哈.....做乜又...
本帖最後由 hamsubboy 於 2011-4-26 10:38 PM 編輯 4 ~+ B) m" i# j1 h! `2 _# X
# U  Q" L' O1 y! ^% @/ M3 R" q
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
8 A; _  o) w# |  J" L( G盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
; C/ F* {0 n! a) e* ]

7 O0 m0 K' N' g; C) P% Q你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,3 `5 \! R" n9 x
佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"
. T3 E+ q+ z# N1 x, c1 z2 b3 Y4 A
  b' P: `$ w4 ]3 x- Ne! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母
8 P; A9 `% ]: l% e* F: [
8 D" D- [: R3 t2 j! y# S5 y) x
4 E$ ~$ \4 s3 m  d4 e  x9 L; Whttp://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html9 N' Z& j# ~) H3 n; u. o
見#65
一 定 會 成 功 。
1 G4 C1 l) b. g3 i6 F9 |2 ~  E* ^% E3 X! \+ x* {
哈哈.....做乜又...# s0 V( h$ l% E( m; m% \
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
$ K4 X* \" v: q# I3 h2 T% @

: B1 o  N7 J1 m. T0 n唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。