<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9; u& V; X0 v+ L, l2 W  M2 E

' y- f9 \, m6 {我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
( O2 t! ^; G! {% P. K3 l' P- |盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
2 F$ {! j# e+ P2 m( D; S+ B. z8 i3 [# V
  @7 W! ]: L7 Y( C+ A/ a) W
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,
5 [1 T, M( U3 H5 R- _- K於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....( x( Q- e. \0 a* T. e+ h8 ^6 T$ [$ s
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....
# }/ K/ j1 q- t  h/ S1 x+ Q盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A97 |) `. ]! @6 b* y- [2 I3 x" [
! k; B; G* O$ x% i
我好喜歡看!$ f! j% O6 _) n/ P4 N2 E9 S
hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
; v$ w5 N9 j2 h1 O! i; o. S

; p+ _8 P% B8 O9 W" L講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
1 \. v( M' b  R
8 p' ~/ ?* ]1 u& i5 v如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
! z0 ]: a: }8 K! u: h9 D! i- m/ \- n( a, W; a# ~% n9 Y9 S! U
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? 6 V5 C, {1 O7 y, ?! u' G0 ~

! N# a. f$ m- K& n9 l: |, N如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
9 q3 y4 @* c% y/ w# OK2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
( Q& f- D, }& K* L

5 Z5 H/ A  e! z3 E; S0 f千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
- r: E9 z1 g8 K
) {% ]! o0 \5 a" w: d$ t之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
5 `% y+ s8 z/ O) t$ ~* |4 r7 w3 W
0 N0 F7 {- T* G& Z7 D9 U& \: Qhttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
2 [6 d. D& D# f
$ J4 u& D1 x* Z; a; G千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! 0 ]2 I! ^0 a- k! r- q7 L  X

: D: V9 H  h. N: ]7 u之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #1052 m5 V! b' P! E5 ]7 c% D3 l- [  C

! X$ R# R3 R5 Q- j( }% Zhttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...9 @2 o6 b3 M: a0 @' v
hamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
! A5 y6 |9 t, C1 I" P! C5 Q

: K& Z% P6 x: `; A. Z哈哈.....做乜又...
, H' |+ \+ f; W3 H) {( n0 T  s2 x+ I0 w5 Z/ i" r# l! ?
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎+ g6 a- E3 D0 B( F4 S4 w; D
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
; h& b3 u" E- _6 ?- I% o" c5 S
. W! W" l: z* B% h" q6 V+ ]6 ~你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,& S9 n! W& ^3 N9 m" p3 L5 Q
佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"+ M: Z9 g0 Q0 d$ u% X. B

: k$ q: L3 b6 |9 qe! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母 / Q/ X1 w. A, K
: r$ d- B4 u# g3 {( z# w
% e/ K% q, B+ `
http://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html
4 N( d: }2 r! B見#65
一 定 會 成 功 。
$ f3 C3 h* c  J! C$ M+ K! b3 z" t" n. J0 y. u: W; R
哈哈.....做乜又...6 }7 c& n% |& J# o- T
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
* |9 g6 j; L8 I5 T& W3 h

5 g' [; C2 _2 e# W唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。